fbpx

Neka vam Bowling Bar bude Inspiracija!

Bowling: sjajna kombinacija zabave i zdravog života

Pod naslovom Inspiracije, Bowling Bar, prepoznat kao epicentar gradske zabave, nedavno je ugostio događaj koji je spojio sport, promovirao zdrav život te darovao posjetiteljima nezaboravne trenutke.

Bowling Bar – Oaza urbane zabave

Bowling Bar, smješten u moderno uređenom prostoru, sa svojih osam vrhunskih Brunswick bowling staza i raznovrsnim izborom igara poput biljara, pikada i stolnog nogometa, pružio je posjetiteljima priliku za uživanje u rekreativnoj večeri punoj zabave. Ovaj popularni gradski kutak, poznat po sportskim sadržajima, team building događanjima te proslavama rođendana, pruža idealno okruženje za opuštanje i uživanje. Ljubitelji sporta okupili su se s ciljem proslave svoje strasti prema kuglanju i druženju, uživajući u nadahnjujućim razgovorima s Inspirativnim gostima te stvarajući neizbrisive uspomene.

Kuglanje

U dinamičnom suvremenom svijetu, pronalaženje harmonije između zabave i zdravog života često je izazovno. No, kuglanje, kao aktivnost koja objedinjuje fizički napor, taktičko razmišljanje, socijalizaciju i zabavu, dokazuje da je takva ravnoteža ne samo moguća, već i iznimno uzbudljiva. Paula Polanšćak, inspirativna kuglačica, predstavlja primjer kako predanost i talent mogu rezultirati neizmjernim uspjehom.

Paula Polanšćak- Neiscrpna ljubav prema kuglanju

Paula Polanšćak, ne samo vrhunska kuglačica već i iznimna sportašica, osvojila je srca ljubitelja kuglanja diljem svijeta svojom vještinom i nepokolebljivom posvećenošću. Kao mlada sportašica, može se pohvaliti titulama koje je osvojila na 18. Svjetskom prvenstvu – 2. mjesto pojedinačno i ekipno, te 1. mjesto u kombinaciji, kao i prestižno 1. mjesto s seniorskom ženskom reprezentacijom na ekipnom Svjetskom prvenstvu. Njezine pobjede na svjetskim prvenstvima služe kao inspiracija, dokaz da su granice samo izazov koji se može prevladati. Njezino ime postalo je sinonim za snagu i neiscrpnu ljubav prema sportu.nije samo kuglačica; ona je sportašica koja je svojom vještinom, preciznošću i nepokolebljivom posvećenošću osvojila srca ljubitelja kuglanja diljem svijeta.

Saša Petković- neumorni promotor kuglanja

Saša Petković, tehnički tajnik Zagrebačkog kuglačkog saveza predstavlja silu koja stoji iza scene, ali čiji rad odjekuje kroz cijelu kuglačku zajednicu. Njegova predanost, organizacijske vještine i vizija za razvoj kuglanja u Zagrebu čine ga ključnom figurom u promicanju ovog sporta. Njegova sposobnost provođenja natjecanja i njegovanja talenta doprinosi rastu i popularnosti kuglanja.

U zajedničkom djelovanju, Paula i Saša tvore srce i dušu kuglačkog svijeta. Njihova harmonična suradnja i sinergija prikazuju kako individualna postignuća i timski trud mogu tkati stazu prema uspjehu i inspiraciji. Oni nisu tek sudionici kuglačke zajednice; oni su njeni arhitekti, a priče koje pišu podsjećaju nas da je svaki cilj dosegnutljiv uz pravu mješavinu strasti, predanosti i zajedničkog duha.

Voditeljica Inspiracija, šarmantna i nasmijana Izabela Vrtar, novinarka i urednica s više od 20 godina iskustva u tiskanim i digitalnim medijima, gostima je predstavila još jedno ime i sjajnu priču – Sport Event.

Zdenka Zrilić – prva dama hrvatske košarke.

Zdenka Zrilić je žena čija strast, poduzetnički duh te duboka ljubav prema košarci stvaraju moćnu simfoniju uspjeha. Potekla iz ugledne zadarske poduzetničke obitelji, Zdenka nosi u sebi naslijeđe koje oblikuje ne samo njezinu karijeru, već i životni pristup i poslovnu filozofiju. Njezin otac Zdenko, ključna figura u njezinom odrastanju, prenio joj je ne samo ljubav i interes za košarku, već i duboki smisao za poslovanje. Kao njezina neizmjerne podrška i kritičar, otac je odigrao neprocjenjivu ulogu u oblikovanju Zdenke u ženu koja danas stoji kao temelj zadarske košarke i postigla je značajan uspjeh.

Zdenka Zrilić, vlasnica tvrtke Sport Event, transcendirala je ulogu zaljubljenice u košarku postavši vizionarka koja prepoznaje i koristi snagu ovog sporta kao platformu za promociju ne samo sportskih događaja, već i hrvatskog turizma na međunarodnoj razini. Zadar Basketball Tournament, kojim već dugi niz godina upravlja s izuzetnom posvećenošću i stručnošću, nije tek košarkaški spektakl.

On predstavlja priliku kojom grad Zadar i sama Hrvatska blistaju na međunarodnoj sceni, privlačeći pozornost i divljenje ljubitelja košarke, kao i turista iz svih krajeva svijeta. Kroz svoju inovativnu viziju, strastveni angažman te nepokolebljivu posvećenost, Zdenka potvrđuje da košarka nadmašuje okvire sporta – postaje sredstvo spajanja kultura, promicanja vrijednosti te izgradnje mostova među narodima.

Zdenka Zrilić nije tek prva dama hrvatske košarke; ona je ambasadorica svoga grada i domovine, pružajući svijetu uvid u bogatstvo, kulturu te strast koja pulsira ulicama Zadra i korespondira s ritmom Hrvatske.

Bowling Bar: mjesto gdje zdrav život i sport postaju inspiracija

Uzbudljiva veče pod nazivom “Inspiracije u Bowling Baru” nije samo bila promocija sporta i zdravog života, već i stvaranje prostora gdje se zabava i nadahnuće sjedinjuju u nezaboravno iskustvo. Uz genijalno nadahnjujuću ekipu, gosti su uživali u Fresh&Healthy Nutribullet corneru, gdje su im promotorice na rolama posluživale svježe pripremljene vitaminske smoothie. Oduševljenje nije izostalo ni kada su uzvanici otkrili inovativni proizvod Nutribullet To Go, osmišljen posebno za potrebe sporta.

Bogata tombola i darovi od sponzora, Philips i Orbico Beauty, obradovali su najsretnije dobitnike. Među nagradama su se istaknuli Philips brijači aparati iz serije Bodygroom 3000 te Multigroom serije 5000 i 7000, poznati po vrhunskom dizajnu i najmodernijoj tehnologiji. Orbico Beauty dame su bile iznenađene Lacoste parfemima Rose Eau Fraiche, poznatim po laganom spoju nota naranče i grejpa te drvenasto-aromatičnog mirisa.

Uz omiljeno osvježenje Finsbury gin i Thomas Henry tonik, veče kuglanja, zabave i druženja proteklo je do kasno u noć uz izniman uspjeh sudionika. “Inspiracije” su neodoljiva pozivnica da posjetite Bowling Bar i doživite prostor gdje svaki trenutak prerasta u nezaboravnu priču. S nestrpljenjem očekujemo novi inspirativni susret na stazama!

Foto: Press – Martina Pašic