fbpx

CIBONA DOČEKUJE KOŠARKAŠE GKK ŠIBENKE

CIBONA VS. ŠIBENKE ZAKLJUČUJE PRVI KRUG DOMAĆEG PRVENSTVA

U sklopu 11. kola Favbet Premijer lige, Cibona će u petak, 01. prosinca, ugostiti momčad Šibenke. Utakmica se igra u Košarkaškom centru Dražen Petrović sa početkom u 17:00 sati.

– Šibenka je momčad koja je s velikim ambicijama ušla u ovu sezonu, međutim
njihovi trenutni rezultati to ne pokazuju, budući da su ostvarili tek četiri
pobjede – rekao je trener KK Cibone, Jakša Vulić.

Cibona je početkom tjedna protiv Dubrave upisala i devetu pobjedu u sklopu domaćeg prvenstva te će protiv Šibenke tražiti potvrdu druge pozicije uoči početka drugog kruga. Šibenk je u dosadašnjem dijelu sezone ostvario učinak 4-6 u, dok su u regionalnoj ABA 2 ligi na omjeru 0-5.

– Šibenka je mlada i talentirana ekipa, mislim da trenutni rezultati i pozicija na
tablici nisu pravi pokazatelj njihove kvalitete. Mi ćemo probati u utakmici nametnuti svoj ritam, moramo dobro odgovoriti na njihovu agresiju te pokušati izgraditi dovoljnu prednost kako bi izbjegli neizvjesnu završnicu- izjavio je Ivan Majcunić.

– Treba naglasiti da je uzrok nešto lošijim rezultatima broj ozljeda, a neki igrači im se još nisu vratili. U posljednjoj utakmici ostali su i bez Babića, tako da ni on neće vjerojatno nastupiti protiv nas. S druge strane mi vodimo računa o našoj igri, i mi smo po prvi put ove sezone ušli u problem sa ozljedama. Ivan Perasović ozlijedio se na treningu i još ne znamo može li participirati u utakmici, ali sigurno ćemo tražiti nova dva boda i zadržavanje na drugoj poziciji – osvrnuo se Vulić.

Ulaznice se mogu kupiti putem platforme ulaznice.hr ili na blagajni dvorane uoči početka.

Foto: Press- KK Cibona/Ivana Dergez

Tags: