fbpx

Gibonni za Scenu: Radio je meni najdraži medij

Koncert…

Zlatan Stipišić je svojim nastupom oduševio slušatelje koji su uz veliki koncert proslavili 10. rođendan Antene Zagreb

Gibonni– Radio je meni najvažniji i najdraži medij zato što je to medij koji ima najmanje upliva u stvari koje mene ne zanimaju. Radio se bavi stvarima koje ja radim – rekao je Zlatan StipišićGibonni za portal Scena.hr. Jedan od najboljih glazbenika jučer je nastupio na velikom koncertu 10. rođendana Antene Zagreb.
– Čovjek sam koji teško prihvaća nove tehnologije, a radio najmanje mutira. Radio je isti već sto godina – objasnio je. Gibonni nam je otkrio i gdje pronalazi inspiraciju za svoje pjesme koje vole sve generacije.
– Inspiraciju za pjesmu najviše pronalazim u razgovorima s ljudima. U nekim životnim situacijama – kazao je Gibonni za portal Scena.hr. Koncert je zatvorio Parni Valjak, a Gibonnipjesmu ‘Lutka za bal’ s dečkima je otpjevao Neno Belan dok im se Gibonni pridružio na pjesmi ‘Sve još miriše na nju‘.
– Bilo nam je super! Odlična vibra u backstageu među izvođačima što me posebno razveselilo, ali i na pozornici pred ovom mladom i strasnom publikom koja je u glas pjevala pjesme svih izvođača. Odličan razglas, organizacija i tehnički uvjeti. Što više poželjeti od toga – rekao je Husein Hasanefendić Hus, poželjevši sve najbolje zagrebačkom radiju. A više o koncertu Antene Zagreb možete pročitati na linku.

Foto: Scena.hr