fbpx

Video: Ekskluzivna premijera 20. rujna – Na dužnosti

Šesta sezona serije Na dužnosti (Line of Duty)

Serija Na dužnosti (Line of Duty) najgledanija je britanska serija čitavog prošlog desetljeća. Smatra se draguljem britanske kinematografije jer donosi kompleksne i zanimljive priče. Svaka nova epizoda bolja je od prethodne i gledatelje vodi u svijet koji neće moći prestati gledati – a sada nas ekskluzivna premijera šeste sezone očekuje na Pickbox TV kanalu od 20. rujna!

dužnosti

– Seriju Na dužnosti možete pratiti od ponedjeljka do petka u terminu od 21.00 sati, a u ponedjeljak 27. rujna emitiramo zadnje dvije epizode serije jednu za drugom – poručuju iz Pickbox TV-a.

dužnosti

Britanska krimi serija Na dužnosti (Line of Duty) proglašena je najboljom dramskom serijom, a glavni glumac Adrian Dunbar osvojio je titulu najboljeg glumca na 23. dodjeli TV Choice Awardsa.

SPEKTAKULARNI GLUMCI

U glavnim su ulogama su Adrian Dunbar (Sky bandits, The General, Star Wars) , Martin Compston (Doomsday, Death in Paradise) i Vicky McClure (Broadchurch, This is England). Adrian Dunbar osvojio je nagradu za najboljega glumca u seriji, što pokazuje koliko su spektakularni glumci koji su zaslužni za kompleksne likove. S lakoćom će vas uvući u svoju borbu protiv kriminala i korupcije!

U šestoj sezoni, glumačkoj postavi priključuje se fenomenalna glumica Kelly McDonald (Trainspotting, No Country For old Men, Boardwalk Empire).

Uzbudljiva i napeta, serija je prepuna šokantnih obrata i inteligentnih zločinaca za koje se najmanje očekuje da krše zakon. Jednom kad je počnete gledati, gotovo da je nemoguće da vas ne očaraju likovi i policijske priče i zločini.

ŠESTA SEZONA GLEDANIJE NEGO IJEDNA PRIJE

Osim činjenice da je ovo jedna od najgledanijih serija na svijetu, i kritičari imaju samo riječi hvale, posebice za šestu sezonu. The Guardian piše kako je serija “jednako dobra kao i prije, ako ne i najbolja dosad”. The Daily Telegraph ističe kako ima sve vrline koje bi i trebala imati – napeta je od početka do kraja.

GOLEMA BAZA FANOVA

Nagrađivana britanska policijska serija ima golemu bazu fanova zahvaljujući uspješnom spoju uzbudljivih i napetih scena, nepredvidljivih obrata i izvrsnih glavnih glumaca.

Što čekate? Ekskluzivnu premijeru šeste sezone serije Na dužnosti (Line of Duty) gledajte samo na Pickbox TV kanalu od 20. Rujna u terminu od ponedjeljak do petka u 21:00h!

Foto: Press
Video: