fbpx

Ekskluzivno: Neda Parmać i reper Ludin snimili “Fora s mora”

BeatzworkNeda Parmać, bivša članica grupe Feminnem, i reper Ludin, snimili su zajedničku ljetnu pjesmu.”Fora s mora” naziv je pjesme s kojom ovaj dvojac namjerava osvojiti eter tijekom najtoplijih mjeseci. Cilj im je osvojiti cijelu regiju pa su tako u pomoć prizvali sarajevski dvojac Beatzworkz koji je napravio glazbu za njihov zajednički singl. Neda Parmać odmah je pristala na suradnju. Kako trenutno prolazi kroz najljepšu fazu života, u išćekivanju majčinstva, smatra da je pravo vrijeme za vesele pjesme.
Reper Ludin je pak odlučio krenuti u osvanje estrade. Priznao je kako je svjestan da se njegov žanr udaljio od publike, te je sada odlučan u tome da se repanje opet približi publici, a u tome će mu uvelike pomoći popularni domaći glazbenici s kojima namjerava raditi na zajedničkim pjesmama.
Pjesma “Fora s mora” svojevrsno je rušenje predrasuda između sjevera i juga. Pjesma je to koja će pokazati da su regionalne predrasude besmislene i da je ljeto najljepše godišnje doba kada su svi jedinstveni u tome da se najviše vesele godišnjem odmoru i boravku na hrvatskoj obali, najljepšem moru na svijetu.
Neda_Ludin_1U pjesmi im se pridružila i devetogodišnja Karlovčanka Elena Pavić, članica dječjeg zbora Cicibani. Elena je pjesmi dala poseban šarm. Naime, djevojčica je velika obožavateljica Nede Parmać pa je ovaj dvojac odlučio Eleni dati priliku da otpjeva s Nedom jedan refren. Elena će ujedno biti i dio video spota u kojem će aktivno sudjelovati s Nedom i Ludinom.
Spot će se snimati kroz desetak dana, a spot će režirati sedamnaestogodišnji Matej Matijević iz Slavonskog Broda koji je zaslužan i za posljednji video uradak Ludina i Bojana Jambošića za pjesmu “Snove satko sam od ulica”.