fbpx

Elvis Presley – Povratak u budućnost, 40. godišnjica smrti

Godišnjica…

Na Drugome programu Hrvatskoga radija posebno izdanje emisije Povratak u budućnost – Elvis Presley

Jadranka Rilović– Kako je riječ o glazbeniku koji je pokrenuo rock and roll, srušio društvene predrasude, inspirirao velikane koji su dolazili, snimao filmove koji su zarađivali milijune, Drugi program Hrvatskoga radija u emisiji Povratak u budućnost, čiji je sjajni autor i urednik Robert Mareković, povest će slušatelje u godine Elvisova osebujnoga stvaralaštva – ističe glavna urednica Drugoga programa Hrvatskoga radija Jadranka Rilović.
U povodu 40. godišnjice smrti najveće glazbene zvijezde svih vremena Elvisa Presleyja Drugi program Hrvatskoga radija u četvrtak 10. kolovoza 2017. godine u 22.00 sati priprema posebno izdanje emisije Povratak u budućnost autora, urednika i voditelja Roberta Marekovića.
Robert Marekovic, Elvis Presley– Sjedinjene Američke Države imale su 45 predsjednika, ali samo jednoga kralja – Elvisa Presleyja. Elvis Presley održao je satelitski koncert koji je gledalo više ljudi nego spuštanje čovjeka na Mjesec, a svojim glasom dotaknuo je srca na svim dijelovima našega planeta – ističe Robert Mareković.
Posebno izdanje emisije Povratak u budućnost možete pratiti u noći s četvrtka na petak 10. kolovoza na Drugome programu Hrvatskoga radija od 22.00 sata, a emisija će biti dostupna i putem mobitela, računala i tableta s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press – za HRT Bruno Gracin, Krasnodar Peršun