fbpx

Goran Višnjić leti s Krilima Oluje

Šibenik…

Goran Višnjić nakon američkih ‘Plavih anđela’, leti s Krilima Oluje

Goran VišnjićJedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca u svijetu, Šibenčanin, Goran Višnjić letjet će s akrobatskom grupom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) ‘Krila Oluje’ u petak 28. lipnja 2019. za vrijeme njihovog trenažnog leta od Zemunika do Šibenika. Tom prigodom Višnjić će iz zraka najaviti program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i „Krila Oluje“.
Višnjić će se iz zraka istovremeno obratiti Goran Višnjićslušateljima Radio Šibenika i Radio Ritma oko 15 sati te tako najaviti program zadnjeg dana Festivala dan kasnije, u subotu, 29. lipnja kada će se festivalska zastava na ljetnoj pozornici spustiti na godinu dana i do 60. rođendana Festivala djeteta.
Ideja za zajedničkim letom ‘Krila Oluje’ i Gorana Višnjića rodila se 2017. kada je za vrijeme snimanja filma General Višnjić posjetio ‘Krila Oluje’. Od akrobatskih grupa Goran Višnjić je do sada letio s akrobatskom grupom američke mornarice ‘BlueAngels’ , a leteći s ‘Krilima Oluje’ želi promovirati Hrvatsku vojsku te popularizirati poziv vojnog pilota.

Foto: Press