fbpx

Hana Hegedušić: Bolje živim nego ministar

Show…

U spektakularnom otvaranju treće sezone ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Hana Hegedušić nasmijala i oduševila transformacijom u Mladena Grdovića

Hana HegedušićNajbolja u prvoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ bila je Hana Hegedušić koja je simpatičnom pretvorbom u Mladena Grdovića izazvala salve smijeha i publike i žirija. Izvedbom ‘Bolje živim nego ministar’, Hana je gotovo izbrisala liniju razlike između sebe i Grdovića i vjerodostojno kopirala njegov stas i glas.
Sandra Bagarić posebno je pohvalila Haninog Grdovića i usporedila ju sa hit izvedbom prve godine.
Hana Hegedušić– Znam da je ovakav bum napravila Minea s Joletom i da se to pričalo cijelu prvu sezonu. E ti si sad zaista … wow! Što se tiče vokala, nemoguće da to nije bio plejbek – oduševljena je bila Sandra.
Goran Navojec posebno se uživio u njenu izvedbu i šaljivo nastavio na Hanin muški lik.
– Mladene, puno mi je drago šta si karakter i nisi tia popit! Ti si svima pokaza neću i bok! Bok! – našalio se Navojec.
Prema Haninom izboru, kao pobjednice prve Hana Hegedušićepizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi ‘Novi put’ iz Varaždina.
Najiščekivaniji show vratio se na male ekrane i prve transformacije nove sezone uspješno su odrađene. Iz jednog spola u drugi, od jedne boje kože do druge, transformacije prve epizode treće sezone već daju nagovijestiti da će ‘Tvoje lice zvuči poznato’ nesumnjivo i opet biti najbolja zabava ispred malih ekrana.

Foto: Press