fbpx

HNK Hajduk Lokomotivi: Vi ste samo marionete!

Split…

Donosimo priopćenje HNK Hajduk, a vezano uz priopćenje NK Lokomotiva i priopćenje prenosimo u cijelosti:

Uz nas su navijači, a vi ste samo marionete

HNK Hajduk– Laži i uvrede nikad nisu zaustavili Hajduka u borbi za poštenije i pravednije odnose u hrvatskom nogometu pa to neće napraviti niti sada. Nikakvi napadi, posebno ovako neargumentirani i zlobni, neće nas pokolebati u našoj borbi, mogu nas samo ojačati.
Dokaz da naša borba ima ispravan cilj upravo je činjenica što se javljaju oni koji su se očito prepoznali kao uzrok sadašnjeg nakaradnog stanja u kojem se nalazi hrvatski nogomet. Navijače se ne može lagati i varati – to je ujedno i jedina tvrdnja s kojom se možemo složiti. Upravo su naši navijači najjača Hajdukova snaga u borbi za istinu i pravdu u hrvatskom nogometu. Dok oni koji nas prozivaju nemaju stadion ni vlastite igače, s navijačima ne mogu napuniti niti salu za sastanke – a samo su marionete na koncu onih koji ih instruiraju i za čiji račun rade – uz Hajduk je vojska navijača: 23.000 članova, 7.000 pretplatnika i stotine tisuća gledatelja na utakmicama, a upravo posljednjih godina njihov broj je u intenzivnom porastu.
Ovim brojkama Hajduk nadmašuje ukupan broj gledatelja, članova i pretplatnika svih ostalih klubova u hrvatskom nogometu zajedno što najbolje svjedoče o veličini našeg Kluba koji će uporno ustrajati na ovom putu, jer je jedini ispravan, ma koliko on bio težak.”
HNK Hajduk Split š.d.d.

Foto: Press arhiva