fbpx

Igor Pokrajac: Suprugu ću iznenaditi za Valentinovo!

Nježna strana borca…

Igor PokrajacU ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr Igor Pokrajac progovorio je o svojim planovima te kako će proslaviti Dan zaljubljenih.
– Pripremam iznenađenje mojoj Anastaziji, a onda ćemo s društvom u Hypo centru uz glazbu i pjesme Marije Husar upotpuniti taj dan – otkrio je romantični borac. Svako Valentinovo, kaže Igor, mu je najljepše jer ga slavi sa svojom suprugom.
– Iza nas je još jedna predivna godina u kojoj je svaki novi dan nama Valentinovo – ističe zaljubljeni Igor. Trenutno najbolji UFC borac iz Hrvatske otkrio nam je koje mu je Valentinovo posebno ostalo u sjećanju.
– Kad mi je moja supruga, tadašnja cura, rekla da će doći po mene da idemo u kino.Igor Pokrajac I dok sam je čekao ispred kuće, došla je limuzina, a unutra je bila moja supruga sa svojim curama i njihovim dečkima koji su isto mislili da idu samo u kino pa smo se provozali i odvezli na odličan party – kazao je Igor. A najdraži dar od supruge mu je njezin prvi kolač.
– Bio je voćni s ‘očišćenim višnjama’ koji nikada neću zaboraviti jer sam zamalo ostao bez zuba – kroz smijeh se prisjetio Igor. Trenutno je fokusiran na pripreme naših boraca za predstojeće borbe i tome se potpuno posvetio.

Foto: Privatni album