fbpx

Ekskluzivno: Igor Pokrajac s novim agentom ide po novu pobjedu!

Igor Pokrajac i Igor CimburOčekivanja u svezi moje borbe su kao i uvijek, pobjeda, tako je Igor Pokrajac ekskluzivno za portal Scena.hr najavio svoju novu borbu u studenom.
– Moja sljedeća borba zakazana je za 09. studenog u Brazilu protiv brazilskog MMA borca Rafaela Cavalcantea na eventu ‘UFC Fight Night’. Rafael je bivši ‘Strikeforce’ prvak iz Nogueira Team i sekundant je Andersona Silve…mislim da to govori dosta o njemu. Obavio sam vrlo kvalitetne pripreme, posjetio sam i svog prijatelja Zelga Galešića kao i uvijek kada sam blizu Pule. Zelg nesebično pokazuje što god da ga pitam u svezi borbe kao i ja njemu. Uživam trenirajući sa Zelgom i njegovom ekipom, ipak je Igor Pokrajac‘Trojan’ medu vodećim MMA klubovima u Hrvatskoj. Za svakog protivnika treninzima pristupam isto ali nadopunjavam se novim tehnikama u svim segmentima borbe i usavršavajući stare koje već koristitim – rekao je dobro raspoloženi Igor.
Za kraj naš proslavljeni UFC borac istaknuo je i novu suradnju sa Igorom Cimburom koja traje već neko vrijeme.
– On je preuzeo jedan dio mojih obaveza i rasteretio me u potpunosti, mogu reći da mi je od velike pomoći i u njega imam potpuno povjerenje. Ali ako ga iskoristi…znam di živi!

Foto: Press Scena.hr