fbpx

Indira Levak: Greška mog života

Novi singl…

Svatko je u životu napravio neku grešku, ali iz grešaka se uči, zar ne?! – izjavila je karizmatična Indira Levak

Indira Levak

Indira Levak– ‘Greška mog života’ je jaka pjesma, urbane produkcije koja je upakirana u osobnost mojeg glazbenog izričaja. Branimir i Denz ponovo su napravili odličnu pjesmu i poslušali sve moje molbe i zahtjeve. Točno sam znala koji zvuk želim i koliko jake moraju biti riječi koje ga prate. Svatko je u životu napravio neku grešku, ali iz grešaka se uči, zar ne?! – izjavila je karizmatična Indira Levak koja je spot za ovu pjesmu snimila u Galovcu, u obiteljskom proizvodnom pogonu koji je bio odlična kulisa za ovaj spot.
Pjevačica Indira Levak predstavlja treći samostalni singl pod intrigantnim naslovom ‘Greška mog života‘ za koji je napisala riječi, a s kojima će se mnogi poistovjetiti. Glazbu i produkciju potpisuju Branimir Mihaljević i Denz. Kao što je i obećala, Indira objavljuje singl za singlom, a ovog proljeća izlazi njezin prvi samostalni album. Svaka pjesma pokazuje drugačiji karakter, ali energija je uvijek prepoznatljiva i potvrđuje karizmatičnost i snagu ove pjevačice. Indira ide ukorak s trendova, ali im ne robuje.
Spot je režirao Danijel Tipura, Martina Sporiš bila je zadužena za stajling, a Indirin glam tim činili su stručnjaci iz beauty centra Vikler i ruž. Uz Indiru, u spotu plešu plesači K Teama. Ovo je Indirin prvi kontakt s Aerial hoopom, vještinom plesa na obruču i oduševila se, a kako joj je išlo pogledajte u spotu ‘Greška mog života’.

Foto: Press – Danijel Galić
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=MJgEBsebfBQ[/embedyt]