Iva Majoli: Moja kći voli glazbu, ali tenis joj je na prvom mjestu
Piše: Gordana Malašić Lazić On 18 pro., 2016 At 02:30 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Ide majčinim stopama…

Moja djevojčica pjeva u ansamblu Husar&Tomčić. I sad već tradicionalno nastupaju s Filharmonijom. No Mia u tenisu puno pokazuje, naglasila je ponosna majka Iva Majoli za portal Scena.hr

Iva MajoliNaša najuspješnija tenisačica, Iva Majoli, u petak je uživala na božićnom koncertu Zagrebačke filharmonije i vokalnog ansambla Husar&Tomčić u zagrebačkom Lisinskom. Iva je jedva čekala da počne koncert jer je u ansamblu pjevala i njezina desetogodišnja kći Mia.
– Moja djevojčica pjeva u ansamblu Husar&Tomčić. I sad već tradicionalno nastupaju s Filharmonijom. Mia je već tri godine članica zbora. Voli pjevanje i glazbu, a u zboru ima puno prijateljica – rekla je proslavljena tenisačica. No dodaje da je njezinoj djevojčici ipak tenis na prvom mjestu.
– Pred njom je težak put – red, rad i disciplina. Vidjet ćemo. Još je mala i rano je za govoriti, ali puno pokazuje – naglasila je ponosna majka. Iva će novogodišnje blagdane proslaviti s obitelji. A što želi u 2017. godini:
– Samo neka je zdravlja i mira.

Foto: Scena.hr

comment closed