Romantični poljubac: Jelena Katarina Kapa i Joško: Volimo se
By Gordana Malašić Lazić On 6 srp., 2018 At 05:50 PM | Categorized As Intervju, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Ekskluzivno…

SAMO LJUBAV: Osjećam da me Joško voli svakim danom sve više. Osjećam se voljeno i volim, rekla je lijepa Jelena Katarina Kapa za portal Scena.hr

Jelena Katarina Kapa, Joško LokasVoditeljica, bivša misica i manekenka, Jelena Katarina Kapa, jučer je nosila reviju na Ipanema Summer Storyju. Revija se održala u idiličnoj ljetnoj atmosferi Konjičkog kluba Trajbar team u Zaprešiću. Atraktivnu Jelenu na reviju je dopratio producent Joško Lokas.
– Ovo je bila sjajna prilika opet doći u Zaprešić. Jelena nosi reviju, a ja sam imao slobodnu večer – kazao je Joško za portal Scena.hr. Kažu da uživaju u ljubavi, odlično se slažu i nadopunjuju jedno drugo. Jelena i Joško ističu da je njihova ljubav opuštena i upravo zbog toga traje. Podrška su, dodaju, jedno drugome i na poslovnom planu. Nakon revije, Jelena i Joško uživali su u opuštenoj atmosferi Summer Storyja. Nisu skrivali zaljubljenost, a fotoobjektiv portala Scena.hr zabilježio je romantični poljubac Jelene i Joška. 

Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa

– Mi smo ušli u četvrtu godinu naše veze. Kad su ljudi sretni i kad se vole, uopće se ne ide za time koliko je vremena prošlo – naglasila je lijepa Jelena za portal Scena.hr. Dodaje da će četiri godine ljubavi obilježiti spontano.

Jelena Katarina Kapa, Joško Lokas

– Osjećam da me Joško voli svakim danom sve više. Osjećam se voljeno i volim, i to je najveći dar koji se može darovati – objasnila je Jelena. Par nam je otkrio da će dio ljeta provesti radno, a dio u zajedničkom odmoru.

Foto: Scena.hr

comment closed