fbpx

Kriminalistička serija Povrh jezera na malim ekranima

HRT…

Sedam epizoda kriminalističke serije Povrh jezera

Povrh jezeraHrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 1. veljače 2019. godine, na svom Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 21.20 sati započinje s prikazivanjem kriminalističke serije Povrh jezera (Top of the lake) u trajanju od sedam epizoda.
Pet godina nakon šokantnih događaja koji su potresli njezin rodni kraj na Novom Zelandu, detektivka Robin Griffin vratila se u Sydney te svoj život nastoji dovesti u red. Kad na plažu Bondi ispliva truplo nepoznate Azijke, Povrh jezerapolicija sumnja da će uspjeti otkriti kako je nastradala, sve dok Robin ne zaključi da Kineskinja, kako su je nazvali, nije umrla sama.
Za to vrijeme Robin se prisjeća kćerkice Mary koje se odavno odrekla, pa se stoga odluči javiti obitelji koja ju je posvojila. Mary je sada tinejdžerica, strastvena i tvrdoglava poput biološke majke, i u burnoj je vezi s karizmatičnim starijim muškarcem.
Robin pomalo otkriva koliko je teško pomagati nekomu tko pomoć zapravo ne želi. K tomu, istraga će je odvesti u samo srce zločinačkog podzemlja i još bliže tajnama vlastita srca.
Povrh jezera – uloge: Elisabeth Moss (detektivka Robin Griffin), Gwendoline Christie (Miranda Hilmarson), David Denick (Alexander Puss), Alice Englert (Mary), Ewen Leslie (Pyke), Nicole Kidman (Julia).

Foto: Press