fbpx

Video: Kristina Burja oduševila modnu publiku u Milanu

Green Fashion Week…

Kristina Burja, Krie designModna dizajnerica Kristina Burja predstavila je svoju aktualnu Krie design kolekciju u svjetskoj prijestolnici mode Milanu, na modnom događaju Green Fashion Week, kojemu je glavni cilj poticati održivi razvoj u modnoj industriji. Ovom internacionalnom projektu kojeg podržava United Nations, naša uspješna dizajnerica priključila se ovog proljeća u Abu Dabiju, gdje je održala dvije revije i predstavila svoj koncept održivog razvoja.
Kristina Burja, Krie designOsim tkanina koje su ekološki prihvatljive, veliki naglasak je na smanjivanju otpada u samoj proizvodnji. Kristina Burja mnogo pažnje pridaje upravo krojenju kreacija koje su sastavljene iz više dijelova zbog maksimalne racionalizacije. Njezine kreacije dobivaju pozitivne kritike svjetske publike što je veliko priznanje i poticaj za daljnje poslovne korake Krie designa.
Promo video Green Fashion Weeka i editorijal, za koji su odabrane Krie design kreacije, snimljen je na atraktivnoj lokaciji „Vertikalnih šuma“ u Milanu. 10 000 kvadratnih metara šume smješteno je vertikalno na dvije stambene zgrade, a sve u svrhu očuvanja ekologije.
Našoj dizajnerici Kristini Burji organizatori su već uručili pozivnicu za proljetno izdanje ovog hvalevrijednog ekološkog projekta Green Fashion Weeka, koji će se održati u Los Angelesu.

Foto: Promo – Marila Venditti
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=oGHtZs240vI[/embedyt]