fbpx

‘Za Valentinovo mi je dečko sagradio kućicu na drvetu!’

Prisjetila se Natalija Đorđević…

Natalija Dordevic_10– Valentinovo mi se svidjelo već u osnovnoj školi kad bi dečki dobili zadatak napisati pismo djevojčici koja im se sviđa. Sjećam se da smo se natjecale koja će dobiti najviše pisama pa bih se ja već tjednima prije Valentinova pravila da mi se sviđa jedan dečko, pa drugi, pa treći i tako bih uvijek dobila najviše pisama – kroz smijeh se prisjetila Valentinova u djetinjstvu Natalija Đorđević. Glumici je posebno ostao u sjećanju jedan dječak koji je bio jako zaljubljen u nju.
– Da nadmaši druge dečke sagradio mi je kućicu na drvetu. Tako da nije čudno da su mi se kasnije čokolade i cvijeće činili potpuno nemaštovitim darovima. S godinama sam razvila averziju prema romantičnim gestama.  Deviza danas je  – praktično je romantično pa bi mi idealan dar za ovo Valentinovo bio da mi netko financira ogromni ormar koji trenutno gradim – istaknula je šaljivo glumica. Natalije je pozvala čitatelje Scene.hr da svoje voljene dovedu 16. veljače u 19.30 u galeriju Lav na njezinu monodramu ‘Potrošeni snovi‘ te da im u ugodnom prostoru galerije poruče da će se njihovi snovi, za razliku od onih u predstavi, sigurno ostvariti.
– Ulaznice se moraju rezervirati na 091/5020 046 ukoliko ih kupujete neposredno prije izvedbe ili ih možete kupiti na www.port.hr – istaknula je Natalija.

Foto: Privatni album