fbpx

Kuhinje i kupaonice iz snova od petka na HTV2

Dokumentarna serija Kuhinje i kupaonice iz snova

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 10. prosinca 2021. godine na Drugom programu (HRT- HTV2) u terminu od 14:55 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Kuhinje i kupaonice iz snova.

Kuhinje

Kuhinje i kupaonice najvažnije su prostorije u kući. One se najčešće rabe, najviše podižu vrijednost vašoj nekretnini i najteže ih je urediti.

Kuhinje

U zabavnoj seriji voditelj Mark Millar prati vlasnike kuća koji pokušavaju svoje snove o novoj kuhinji ili kupaonici pretvoriti u stvarnost te im pomaže u borbi sa skromnim budžetom i rješavanju dilema oko uređenja, ali i sprječava da nešto “sfušaju”.

U svakoj epizodi upoznajemo dvije obitelji, nama bliske i simpatične likove, i njihove maštovite ideje za preuređenje kuhinje ili kupaonice. Odlučni u namjeri da stvore

Eddie i Michelle iz Glasgowa srušili su zidove kako bi stvorili prostor za kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak u jednom.

Ljubitelji prirode Samina i Akil iz Sutton Coldfielda žele svoju kupaonicu u stilu prašume urediti brzo, za malo više od tjedan dana, prije nego što djeca ponovno krenu u školu.

Foto: Press HRT