fbpx

Kvalifikacijska utakmica Njemačka – Hrvatska

4. veljače: Njemačka – Hrvatska

Ženska seniorska reprezentacija Hrvatske nalazi se u tzv. ‘balonu’ u Rigi na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Nakon što se PCR test izbornika Stipe Bralića pred polazak pokazao pozitivnim, vođenje treninga je privremeno preuzeo pomoćni trener Goran Gunjević. HKS ulaže sve napore kako bi se izbornik ponovno priključio reprezentaciji te je za sutra zakazano ponavljanje PCR testiranja, a u slučaju negativnog testa izbornik će se priključiti reprezentaciji 3. veljače, dan pred odlučujuću utakmicu s Njemačkom.

Hrvatska

Jučer se reprezentaciji pridružio i Mladen Erjavec, instruktor HKS-a. Reprezentacija je trebala odigrati dvije utakmice – 4. veljače s Njemačkom te 6. veljače sa Sjevernom Makedonijom, no jučer smo primili vijest kako makedonska reprezentacija neće nastupiti na kvalifikacijama zbog pozitivnih nalaza stožera – poručuju iz HKS-a.

Hrvatska

Kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo Njemačka-Hrvatska pogledajte u četvrtak, 4. veljače s početkom u 15.30 uživo na programu SPTV-a te na službenom FIBA YouTube kanalu.

Foto: Press – HKS