fbpx

Luka Modrić: S pravom nacija ima velika očekivanja

Kalinjingrad…

Kapetan Vatrenih Luka Modrić vjeruje da Hrvatska protiv Nigerije u Kalinjingradu može započeti pamtljivi nastup na Svjetskom prvenstvu

– Imamo jako dobru generaciju, igrače u velikim klubovima, gdje su i nositelji igre. Dobar smo spoj mladosti i iskustva te s pravom nacija ima velika očekivanja. I sami očekujemo mnogo od sebe, možete biti sigurni da je tako. Nadam se da nas taj pritisak neće sputati, i vjerujem da ćemo opravdati epitete koji se vežu uz ovu generaciju te napokon napraviti rezultat koji ova momčad objektivno može. Nadam se da ćemo imati i malo sreće, bez nje bit će teško. Puni smo samopouzdanja i nadam se da ćemo pokazati dobar nogomet – rekao je kapetan Vatrenih Luka Modrić.
Hrvatska reprezentacija održala je posljednju konferenciju za medije prije utakmice s Nigerijom. Na konferenciji za medije govorili su izbornik Zlatko Dalić i kapetan Luka Modrić.
– Ne razmišljamo o nigerijskom renkingu, ali znamo njihove kvalitete, možda su i najbolja afrička momčad. Igraju brz i okomit nogomet, imaju vrlo brze napadače. U prvim utakmicama nema velikih favorita, bit će to dosta izjednačeno i tako ćemo se postaviti. Ne opterećujemo se time što nas drugi stavljaju među favorite, pokušat ćemo igrati kako izbornik očekuje i pokazati protiv dobrog suparnika što smo radili prošlih tjedana. Znam da se ovo Svjetsko prvenstvo dosta spominje kao zadnja šansa generacije, ali vidjet ćemo što će biti poslije. Sada je bitno koncentrirati se na ono najvažnije, sutrašnju utakmicu, pa onda na one koje slijede. Nadam se ispuniti prvi cilj, prolazak skupine, a onda je sve moguće. Drago nam je što je toliko naših ljudi ovdje, nadam se da ćemo ih obradovati dobrom igrom i pobjedom – zaključio je Luka Modrić.

Foto: Press – HNS