fbpx

Marin Čilić, Luka Modrić i Mateo Kovačić traže četvrtog!

Instagram…

Marin Čilić, Luka Modrić i Mateo Kovačić traže četvrtog: Javio se i Novak Đoković

Marin ČilićJedna objava na Instagramu, koja bi se mogla nazvati ‘Tri asa traže četvrtog‘, pretvorila se u pravu senzaciju i mnogi vrhunski sportaši javili su se sa željom za sudjelovanjem.
Radi se o objavi Marina Čilića: Tražimo četvrtog za igranje u parovima @dejanlovren06 @simevrsaljko2? Dok jedan igra, nek drugi snima lajvaru – napisao je Marin Čilić.
Reakcije nije trebalo dugo čekati: nisu izostali ni lajkovi ni komentari. Uključili su se još neki sadašnji i bivši hrvatski nogometni reprezentativci, kao Rakitić, Klasnić i Petrić, ali i naši najpoznatiji igrači parova Mate Pavić i Ivan Dodig, a u svom stilu za nastup se prijavio i Novak Đoković. Sjajni veslači, braća Sinković, također su se uključili, a lako je moguće da će taj već ionako sjajan popis vrhunskih sportaša dobiti nova imena. Je li to najava nekog budućeg ekshibicijskog susreta i humanitarne akcije?
Sve miriše na senzaciju, a poznavajući humanitarni rad našeg teniskog asa kao i njegovih nogometnih kolega, mogli bismo uskoro uživati u pravoj sportskoj poslastici.

Foto: Marin Čilić društvena mreža