Mario Mandžukić: Vjerujem u nas, moramo biti svi zajedno
By redakcija On 18 lip., 2018 At 12:05 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Svjetsko prvenstvo…

Mario MandžukićMario Mandžukić, napadač Vatrenih, ističe da su na Svjetskom prvenstvu bitne isključivo pobjede te vjeruje u dobar rezultat i protiv Argentine.
– Važno je startati pobjedom na Svjetskom prvenstvu i sretni smo, ali imamo još dvije utakmice i ne smijemo se previše veseliti. Trebamo se dobro odmoriti za Argentinu, i opet ćemo se dobro pripremiti. Vjerujem u nas, a budemo li svi vjerovali u prolaz i davali sve od sebe, onda će nas nagraditi i sreća, koja je jako važna u nogometu – rekao je Mario Mandžukić.
U svom prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Hrvatska se u Kalinjingradu sastala s Nigerijom i osvojila vrijedna tri boda.
Hrvatska– Naši se suparnici olako shvaćaju, kao da su slabi, a svi su došli na Svjetsko prvenstvo s razlogom i vidjelo se već u prvim danima da nema lakih suparnika. Nigerija je također bila dobra, a mi nismo primili gol. Dobro smo odigrali, kako smo se i dogovorili, a naravno da uvijek može i bolje – tome ćemo težiti – dodao je Mario Mandžukić.
– Nije klupska sezona na meni ostavila traga, ja šutim i radim, i ne zamaram se postizanjem pogodaka nego pobjedama. Ovisan sam o pobjedama i zanima me jedino pobjeđivati. Mogu pridonijeti momčadi i bez golova, to sam pokazao milijun puta i tako ću nastaviti i dalje. Na terenu me moji suparnici žele pobijediti, a ja im to neću dopustiti. Pogledali smo i film o Vatrenima ’98, i lijepo je prisjetiti se kako je bilo tada, a svaka čast i našim navijačima u Kalinjingradu, sve je bilo puno crveno – bijelih kockica. Čuli smo ih i tijekom dana u hotelu, slušali smo naše pjesme i bilo je sjajno. Stvarno su nam potrebni, moramo biti svi zajedno i tada ćemo, nadam se, nešto i ostvariti – zaključio je Mario Mandžukić.

Foto: Press – HNS

comment closed