fbpx

Mirko Alilović vraćen na gol reprezentacije

Zagreb…

Mirko AlilovićPrvi golman reprezentacije Mirko Alilović započeo je prve dvije naše utakmice na Europskom prvenstvu u statusu prvoga golmana, a nakon odluke izbornika Line Červara na golu ga je zamijenio Ivan Pešić. A jučer je izbornik iskoristio i četvrtu izmjenu na Europskom prvenstvu te je Mirka ponovno uvrstio u sastav reprezentacije koja nastupa na prvenstvu. Podsjetimo, problemi s vratarima reprezentacije počeli su još u pripremama, kad je nakon dva dana napornih treninga zbog problema s koljenom pripreme napustio Filip Ivić.
Lino ČervarA nakon utakmice protiv Bjelorusije, disciplinska komisija Europske rukometne federacije, financijski je kaznila hrvatskog izbornika Linu Červara. Kazna je izrečena zbog situacije koja se dogodila u posljednjoj minuti utakmice drugog kruga protiv Bjelorusije gdje je u 59:29 minuti izbornik Lino Červar uočen u tjelesnom kontaktu s bjeloruskim igračem. Červar je kažnjen s ukupno 3000€, od čega 1000€ plaća na kraju prvenstva ako ne ponovi prekršaj.
Večeras reprezentaciju očekuje nova utakmica, od 20:30 sati, kauboji igraju protiv Norveške u Areni Zagreb u sklopu drugog kola drugog kruga Europskog prvenstva.

Foto: Press