fbpx

Luka Modrić: Za sve koji vole nogomet

London…

Napornim radom možemo ostvariti svoje snove, poručio je Luka Modrić

Luka Modrić– Za sve koji vole nogomet – napisao je kapetan Vatrenih Luka Modrić ispod fotografije koju je objavio na društvenoj mreži.
Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida Luka Modrić na svečanoj dodjeli Fifinih nagrada The Best proglašen je za najboljeg nogometaša svijeta.
– Bez svoje obitelji ne bih bio igrač i osoba kakva jesam. Nadam se da ćemo idućim generacijama biti uzori, kao što je generacija ’98. nama bila uzor. Napornim radom možemo ostvariti svoje snove. Pozdravljam svoju Hrvatsku – bilo je ovo prekrasno ljeto u kojemu smo uživali – rekao je Modrić u svom govoru te se zahvalio i kapetanu generacije ’98., Zvonimiru Bobanu.
– On je bio moj uzor i inspiracija. Oni su nam pokazali da i mi možemo sanjati veliki rezultat – poručio je Modrić.
Luka Modrić je ujedno uvršten i u najbolju jedanaestoricu svijeta, koju uz hrvatskog kapetana čine još David De Gea, Dani Alves, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo, N’Golo Kante, Eden Hazard, Lionel Messi, Kylian Mbappe i Cristiano Ronaldo.
Hrvatska je kandidata imala i u izboru za najboljeg trenera u muškom nogometu – srebrnog izbornika Vatrenih Zlatka Dalića, u konkurenciji svjetskog prvaka Didiera Deschampsa i osvajača Lige prvaka Zinedinea Zidanea. Nagrada je naposljetku završila u rukama francuskog izbornika Deschampsa.

Foto: Luka Modrić društvena mreža