fbpx

Zoran Mamić: Prekrasan gol za zasluženi remi!

Split…

Zoran Mamić– Mislim da smo vidjeli neizvjesnu i ravnopravnu utakmicu pa je i rezultat realan. Mi smo zabili pogodak na samom kraju, ali mogli smo ranije usmjeriti u našem smjeru. Nismo zabili pa je Hajduk poveo i bio blizu tri boda da bi mi na kraju zabili prekrasan pogodak za konačan remi – rekao je trener GNK Dinamo Zoran Mamić pa se osvrnuo na fantastičan niz nepobjedivosti koji su Modri nastavili.
“Ovo je sigurno korak prema tome da završimo sezonu bez poraza, ali volio bih da se to ne spominje. Mi ne moramo ništa osim biti prvaci i osvojiti Kup. To su želje i ciljevi, a dodatno opterećenje nam zaista nije potrebno.”
O igri Hajduka Mamić je rekao: “Znamo kako Hajduk inače igra napadački pred svojom publikom što nije baš danas bio slučaj, ali to je tako. Veselje je da i u momčadi Hajduka ima mladih igrača i to je dobitak za sve nas koji radimo u nogometu.”
– Ja ne mislim da hrvatski nogomet ima takvih problema kao što se priča. Reprezentacija i njihovi rezultati na stranu, ali dvije godine smo imali dva kluba u Europskoj ligi, Hajduk i Split u play-offu, liga je sve bolja, mlade reprezentacije su na svim natjecanjima… Ne vidim tu neke probleme, a ja bih volio da se više priča o infrastrukturnim problemima koje imamo – zaključio je Zoran Mamić.
Jučer je odigran derbi kola u Splitu između HNK Hajduk i GNK Dinamo. Hajduk je vodio do 94. minute pogotkom Andrije Balića i u doslovce posljednjim trenucima susreta Dinamo je izjednačio volejem Portugalca Paula Machada koji je odsjeo u samom kutu nemoćnog vratara Kalinića. Dinamo na ljestvici vodi s 63 boda, dok je Hajduk ostao četvrti s 37 bodova.

Foto: Press