fbpx

Damir Krznar: Idemo se nadigravati i uživati u nogometu!

GNK Dinamo…

Damir Krznar– Nadam se da nas sutra čeka utakmica kakva dolikuje velikom derbiju Dinama i Hajduka. Zadnje tri – četiri utakmice su bile lijepe za gledanje i vjerujem da će i ova biti takva, a ima nekoliko stvari zašto to mislim – rekao je Damir Krznar pa objasnio: “Dinamo je u ‘komotnoj situaciji’, imamo veliku bodovnu prednost, idemo se nadigravati i prije svega uživati u nogometu. S druge strane Hajduk je dolaskom novog trenera počeo rast, glavne uloge imaju igrači i trener, priča se o nogometu i prema tome očekujem lijepu i atraktivnu utakmicu.”
GNK Dinamo sutra, 14. ožujka gostuje kod Hajduka na Poljudu, a dan uoči derbija na konferenciji za medije susret je najavio pomoćni trener Modrih Damir Krznar. Glavni trener Zoran Mamić zbog bolesti i visoke temperature nije mogao doći pred medije, ali trebao bi u subotu biti u Splitu i voditi momčad u derbiju.
Modri su Split putuju s puno problema s ozljedama, a dobra vijest za Dinamo je što se nakon odrađene suspenzije u konkurenciju vraćaju Ivo Pinto i Leonardo Sigali.
Modri su ove sezone neporaženi u prvenstvu, a nadaju se da će taj niz trajati što dulje.
– Porazi su sastavni dio nogometa i tako ih doživljavamo. U ovom prvenstvu ih još nismo imali, no spremni smo da jednom dođe jer je to normalno, ali nadam se ne sutra. Što se nas tiče, nadamo se za jedno dvije godine – zaključio je dobro raspoloženi pomoćni trener Krznar.

Foto: Press