Mirko Filipović demolirao Hyun Man Myunga
Piše: redakcija On 25 ruj., 2016 At 12:00 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Rizin…

Mirko FilipovićMirko Filipović je u svojoj omiljenoj Saitama Super Areni u Japanu na turniru Rizin porazio Južnokoreanca Hyun Man Myunga u prvoj rundi zahvatom gušenjem. Cro Cop je s nestrpljenjem očekivao povratnički meč u okviru japanske organizacije Rizin. A dan prije meča na vaganju, Mirko je težio 104.7, a Južnokorejac 114.8 kilograma.

Mirko Filipović– Prije ili kasnije dođe vrijeme kad čovjek mora i na zdravlje svoje misliti. Imao sam zaista dugu i bogatu karijeru i ostavio sam vjerujem dubok trag u borilačkom sportu, u slobodnoj borbi i u K-1 i nemam ni za čim žaliti. Hvala svima koji su me pratili i podržavali, a meni ostaju prekrasne uspomene i sjećanja… Pozdrav! – napisao je naš najbolji borac Mirko Filipović na Facebooku u studenom 2015. godine kad je najavio svoj odlazak iz borilačkog sporta. Veliki obrat u Mirkovoj karijeri dogodio se šest mjeseci kasnije.

Mirko Filipović

– Croatian Cop is back – napisao je u srpnju ove godine Mirko Filipović i najavio povratak u ring. Danas je Mirko Cro Cop Filipović nastupio u programu 1. kola u kojem nastupa 12 boraca, dok će legendarni Wanderlei Silva i još jedan zasad neimenovani borac u konkurenciju ući 29. prosinca 2016. godine kad je na rasporedu četvrtfinale. Na Staru će se godinu četiri najbolja borca boriti za finale, a na kraju, dvojica najboljih boraca za Grand Prix naslov.

Foto: Screenshot, YouTube – Grand Prix Rizin, Facebook stranica Mirko Filipović

comment closed