fbpx

Miss Zagreba, balerina, slikar i čelista u novom spotu Mladena Burnaća!

Video…

U novom spotu Mladena Burnaća

U novom spotu Mladena Burnaća– Zagrebački kantautor Mladen Burnać, objavio je danas novi sing i spot “Sve ili ništa”, te ponovno ugodno iznenadio kvalitetom pjesme i neobičnim video uratkom. Sami spot je crno-bijeli, izuzetno fashion i stilski urađen, s izuzetno zanimljivim gostima – poručuju iz PR-a Mladena Burnaća.
Glavne uloge u spotu imaju balerina Lucija Radić iz HNK, Matej Milošev čelista, Marija Rogić aktualna Miss Zagreba 2019., akademski slikar Hrvoje Puškarić i jazz plesačica Anamaria Cvjetković, a najzanimljivije je to što je sam Mladen ujedno redatelj i stilist spota.
– Dugo sam se pripremao za ovako nešto, više od mjesec dana. Napravio sam cijelu knjigu U novom spotu Mladena Burnaćasnimanja, te opis svakog kadra, doslovce po svakoj sekundi pjesme. Pjesma je autorski moja, glazba i stihovi, te sam imao vrlo jasnu viziju kako bi to izgledalo. Kako su moji spotovi i inače uvijek drugačiji, pazio sam na to da ostanem svoj. Najvažnije mi je da je sama pjesma lijepa i ostane nekom u srcu,
ali ipak, i prve reakcije na sami spot su sjajne, čak i izuzetno dobre – rekao je Mladen Burnać.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=foavHWk14F8[/embedyt]