Osam poznatih osoba u pustolovini života!
Piše: redakcija On 19 ožu., 2016 At 02:33 PM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Avantura…

Kate Winslet, Michael B. Jordan, Drew Brees, Jesse Tyler Ferguson, Kate Hudson, Michelle Rodriguez, James Marsden i Ed Helms

u pustolovini životaOkorjeli avanturist Bear Grylls ponovno je izabrao osam svjetski poznatih osoba kako bi ih odveo u pustolovinu života. 48 sati u apsolutnoj divljini, na lokacijama koje nisu mogli ni zamisliti, suočeni s izazovima koji se čine nepremostivim.
Osvajač Super Bowla Drew Brees s Bearom se uputio u panamsku džunglu, a Jesse Tyler Ferguson, zvijezda Moderne obitelji, iskusio je snježno putovanje južnim Tirolom. Kate Hudson se probijala kroz Dolomite, Kate Winslet i Michael B. Jordan iskusili su divljinu Walesa, a Michelle Rodriguez surovost pustinje u Nevadi. Jamesa Marsdena čeka veća avantura nego u filmu X-Men jer ga Bear vodi u kanjon zmija čegrtuša, i za kraj Ed Helms se uspinje do najviših vrhova Rocky Mountainsa. Svi oni suočit će se sa svojim najvećim strahovima i okušati u vještinama poput skakanja padobranom ili spuštanja užetom niz stijene. Kako su se snašli pogledajte na Discovery Channelu u seriji Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom, koja se prikazuje nedjeljom u 20,00 sati, počevši od 20. ožuj­ka.

Foto: Press

comment closed