Na more ili u planine, zajedno je zabavnije!
By redakcija On 7 lip., 2017 At 11:00 AM | Categorized As Kućni ljubimci, Ljubimci, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Kampanja ‘Udomljavanje je fora’ poziva na odgovornu skrb i udomljavanje uoči ljeta

Na moreS ljetom stižu i godišnji odmori, što je ujedno i tema akcije ‘Udomljavanje je fora‘. Akcija će se održati u subotu, 10. lipnja 2017. godine, od 9 do 15.00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.
Svi razmišljamo kako ćemo i gdje provesti svoje godišnje odmore, a znamo da je odmor je uvijek zabavniji u dobrom društvu. Sada je pravo vrijeme za odlazak u sklonište ili neku od udruga za zaštitu životinja i udomljenje prijatelja koji s vama može na kupanje ili planinarenje.
Na moreSve je više plaža za pse, puno hotela i privatnih smještaja danas prima kućne životinje, a psi sigurno više vole provoditi vrijeme na moru nego u boksu. I njima je vrijeme za godišnji odmor – odmor od napuštanja, nebrige i nerazumijevanja.
Ako i ne idete na more, u skloništima za napuštene životinje pronaći ćete psa koji će vas tješiti ili s vama provesti ludo ljeto negdje u prirodi i u dugim šetnjama.
Svi znamo da najviše što psima može pomoći jest novi dom. Pozivaju se svi koji imaju srca i uvjete, da ne kupuju životinje već da udome svog budućeg prijatelja i zajedno potraže hlad na plaži ili pod borom.
Više informacija o kampanji ‘Udomljavanje je fora’ i raznim načinima pomoći napuštenim životinjama dobit će se na informativnom štandu, gdje će biti i neki od pasa koji čekaju svoj dom.

Foto: Press

comment closed