fbpx

Nagradna igra: Otto Kern Soft i Cool za nju i njega

Nagrađujemo čitatelje…

Otto Kern SoftPortal Scena.hr u suradnji s Otto Kern nagrađuje najsretnije čitatelje sa senzualnim mirisima 1×1 za nju (Otto Kern Soft Contrast) i njega (Otto Kern Cool Contrast). Kako bi osvojili Otto Kern miris, potrebno je:
1. Ukoliko niste do sada – Lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr,
2. Lajkati nagradnu objavu i podijeliti je na svom zidu (public/javno).
3. U komentar objave tagirati još jednu osobu kojoj bi se miris svidio, a zatim;
Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Otto Kern‘, vaše ime i prezime, adresu te odabrani miris – za nju ili za njega.
Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u subotu 10. ožujka do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici Scena.hr. Osvojena nagrada dostavlja se poštom na adresu koju ste poslali u mailu.

OTTO KERN
Otto KernKontrasti danas određuju naš život: u modi se ulični stilovi spajaju s visokom modom. U poslu ciljano idemo ka našem putu, privatno tražimo kompenzaciju. Svakodnevnica pokazuje: suprotnosti se privlače! A prekrasni Island kao magično mjesto predstavlja upravo onu privlačnost kontrasta. Iz tog razloga služi kao nadahnuće za nove mirise Otto Kern Cool Contrast i Otto Kern Soft Contrast. Islandski pejzaži svojim magičnim i mekim te svijetlim ugođajem zrače mirom u beskrajnim prostranstvima. Kao suprotnost tome stoje grubi stjenoviti krajolici s divljim izvorima tople vode. Jednako raznoliki mirisi Otto Kern dostupni su od sredine siječnja 2018. u trgovinama.

Koncept – jak karakter i raznolikost
Otto Kern Cool Contrast za muškarce i Otto Kern Soft Contrast za žene savršeni su mirisi za sve koji se suočavaju s izazovima života te s otvorenošću i stilom. Stavljanje naglaska na posebnost i kombiniranje iste kako biste stvorili vlastiti profil. Nositelj mirisa Otto Kern Cool Contrast upečatljiv je i naglašava svoj prepoznatljiv karakter. Nositeljica mirisa Otto Kern Soft Contrast istaknuta je suvremenom ženstvenošću.

Otto Kern Soft Contrast
Otto Kern SoftU ovom sastavu blagi kontrasti ujedinjeni su u sjajno mirisno iskustvo. Poznati, voćni mirisni taktovi vode ka gornjoj noti, koja obmanjuje s egzotičnim, posebnim cvjetovima. Donja nota zrači privlačnom ženstvenošću zahvaljujući kombinaciji mekog drva s kremastom nijansom vanilije.

Gornja nota: marelica, grejp, malina
Srednja nota: Tiaré-cvijet, jasmin, gardenie
Donja nota: vanilija, sandalovina, kremasti akord
senzualan – suvremen – ženstven

Otto Kern Cool Contrast
Otto KernSvježa gornja nota začinjena je crnim paprom i dinamičnošću prije nego u srednjoj prijeđe na aromatične i muževne note. Donja nota s vibrantnim drvom pobrinut će se za višestruku rapsodiju mirisa. Svježi kontrasti ovog mirisa ostaju u sjećanju.

Gornja nota: crvena naranča, crni papar, zelena jabuka, vodeni akord
Srednja nota: lavanda, esencija kardamoma, listovi ljubičice
Donja nota: Cashmeran®, pačuli, vetiver, vanilija
privlačan – muževan – prepoznatljiv

Dizajn
Dizajn svojim stilskim i elegantnim bojama daje poruku. Otto Kern Cool Contrast ističe se svojim elegantnim svijetom boje u muškoj tamnoplavoj kombinaciji sa srebrnom. Prestižna kombinacija boja. Otto Kern Soft Contrast naglašava nježnu transparentnost i eleganciju mirisa sa ženskim ružičasto-zlatnim i bijelim bojama. Jasni, jednostavni oblici nadograđeni su visokokvalitetnom završnom obradom. Osjenčani izgled bočice sa svojim gradijentom boja odgovara trenutnim trendovima životnog stila. Grb Otto Kern kao središnji element dizajna simbolizira nezamjenjivu karizmu.

Asortiman proizvoda
Asortiman proizvoda Otto Kern Soft Contrast i Otto Kern Cool Contrast nude mirisnu njegu za svaku prigodu.

Foto: Press – Otto Kern

Objava nagrada 10. ožujka 2018. godine:

Nagrade Otto Kern osvojili su: 1. Velimir Zanze iz Šibenika – Otto Kern Cool Contrast i 2. Katarina Bošnjak iz Sesveta – Otto Kern Soft. Nagrade će biti poslane dobitnicima poštom uz broj za praćenje – tracking code, koji će biti dostavljen dobitnicima.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr