fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Croata 2 x poklon bon 500 kuna

Božićno darivanje…

Croata i portal Scena.hr daruju vas s vrijednosnom karticom u iznosu od 500,00 kn za nju i 500,00 kn za njega, iskoristive u Croata salonima

CroataPortal Scena.hr u suradnji s tvrtkom Croata daruju vas s vrijednosnom karticom u iznosu od 500,00 kuna za nju i 500,00 kuna za njega, iskoristive u Croata salonima (popis poslovnica nalazi se na kraju teksta).
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je na službenoj Facebook stranici portala Scena.hr lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu (postaviti objavu kao public) te sakupiti što više lajkova i podjela Facebook objave. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Croata‘, ime i prezime, adresu, kontakt telefon i odgovor na nagradno pitanje: Po kojem gradu u Hrvatskoj je nazvana ovogodišnja linija modnih košulja brenda Croata? Odgovor na nagradno pitanje, naravno možete pronaći na portalu Scena.hr.
Nagradna igra traje od 14. – 21. prosinca, a sretni dobitnici će biti obaviješteni putem maila u nedjelju 21. prosinca do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Nagradna vrijednosna kartica će biti dostavljena poštom na naznačenu adresu dobitnika (preporučeno), i ista se može iskoristiti u iznosu 500,00 kuna u poslovnicama naznačenim na kraju teksta.

Uz nagradnu igru, kako bi vam božićna kupovina predstavljala užitak, a ne dužnost,  CROATA vam je olakšala sastavljajući prijedlog darova za Božić 2014.

Za nju
ONA hoda gradom i osjeća da je lijepa. Osjeća i nježan dodir svilene Croata marame oko vrata.
Ona je uspomena na uzbudljive trenutke koji će se tek dogoditi.
Od čiste svile, očaravajućeg dizajna usklađenog s prepoznatljivim ženstvenim stilom ova marama s potpisom izmamila vam je osmijeh na lice.
Svaka svilena nit od koje je satkana predstavlja ljubav i ljepotu žene, njezina maštanja i emocije… Ona je savršen dar za Božić.
Veže ju na nebrojene načine, koji put oko vrata da tek proviruje ispod košulje, koji put joj je ukras u kosi, kako god – uvijek će šarmirati okolinu svojom ljepotom.
Od čiste svile, očaravajućeg dizajna usklađenog s prepoznatljivim ženstvenim stilom ove marame s potpisom izmamiti će vam osmijeh na lice.

CroataZa njega
Svaka svilena nit od koje je satkana Croata kravata predstavlja snagu, uspjeh i ljubav, vaša maštanja i svečanost… Ona je savršen dar za Božić.
Grad miriši na zimu, hladno je, ali ON je ponosan. Ponosan je na svoju novu kravatu koja je simbol njegovog poslovnog uspjeha, snage i samopouzdanja.
S njom će pomaknuti granice. Svako jutro, prije posla, on ju veže na sasvim nove načine, uzima rokovnik i kreće u novi dan s osmjehom na licu. Svi ga primjećuju i dive mu se. Sretan je spoznajom da je  dovoljno tako malo da bi se preokrenuo cijeli svijet.
On kravatu Croata ne skida ni kad je gotov s poslom.

Crvene svilene kravate za njega i očaravajuće luksuzne svilene marame i šalovi za nju najsigurniji su dar ovog Božića i pružiti će dragoj osobi užitak i u nadolazećim godinama.

Nagradna igra vrijedi za prodajna mjesta:
Zagreb:
Salon Croata, Kaptol 13,
Salon Croata, Ilica 5 (Oktogon),
Salon Croata, Av. Dubrovnik 16 (shopping centar AVENUE MALL – nivo 1),
Salon Croata, Zaprešička ulica 2 (shopping centar WESTGATE),
Salon Croata, Lanište 32 (shopping centar ARENA),
Salon Croata, Radnička cesta 52 (shopping center GREEN GOLD)
Varaždin: Salon Croata, Trg kralja Tomislava 2
Split: Salon Croata, Krešimirova ulica 11 (Peristil), Salon Croata, Mihovilova širina 7 (Voćni trg)
Dubrovnik: Salon Croata, Pred dvorom 2 (Stari grad)
Rijeka: Salon Croata, Korzo 3

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 21. prosinac:
Nagradu vrijednosnu karticu u iznosu od 500,00 kuna za nju i 500,00 kuna za njega, iskoristive u Croata salonima, osvojili su Željko Turković (Varaždin) i Dora Štajduhar (Rijeka).
Nagradna vrijednosna kartica će biti dostavljena poštom na naznačenu adresu dobitnika (preporučeno), i ista se može iskoristiti u iznosu 500,00 kuna u poslovnicama Croata koje su na popisu u tekstu.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr