fbpx

Nagrađujemo čitatelje: KNAP – Nevjerojatan događaj!

Nagradna igra…

Nevjerojatan događajPortal Scena.hr u suradnji s kazalištem KNAP nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za predstavu: Nevjerojatan događaj koja je na programu u nedjelju 25. siječnja 2015. godine u 20,00 sati. Potrebno je na službenoj Facebook stranici lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Nevjerojatan događaj‘, ime i prezime, kontakt telefon. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u nedjelju 25. siječnja do 14,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
O predstavi:
Zašto jedan taksist taj dan baš nije imao sreće, kako se promotorica zdravog života našla na fasadi i skočila s trećeg kata, kako je otpuštena radnica mesne industrije spašavala susjeda od infarkta i kako je završio provod ženskih nogometašica u jednom noćnom klubu kad su prvi put ušle u štikle… Što se to s njima, odnosno s nama svima zapravo dogodilo? Odgovor nam daje nova predstava ‘Nevjerojatan događaj‘ koja se premijerno publici predstavila na daskama kazališta KNAP 12. prosinca u Zagrebu. Predstava je autorski projekt redateljice Ivice Boban. Na tragu njezinih velikih kazališnih uspješnica poput ‘Kako sada stvari stoje’, ‘Samo bez emocije’, ‘Sutra (ni)je novi dan’ te hita ‘Kako misliš mene nema’ čiji se broj izvedbi popeo na 300, stasao je i ‘Nevjerojatan događaj’, predstava u stilu suvremene komedije za koju je angažirala mladi tim glumaca – Tara Rosandić, Anja Matković, Erna Rudnički i Filip Detelić – koji se u virtuoznoj kazališnoj (su)igri punoj zapleta transformiraju u dvadesetak likova, što su se u jednom, jedinom danu našli u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja u našem gradu. Scenu i kostime potpisuje Zdravka Ivandija, za glazbenu je podlogu zaslužan Damir Šimunović, a video kulisu Dario Hacek, dok je dizajn svjetla povjeren Vesni Kolarec.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 25. siječnja:
Nagrade 2×2 ulaznice za kazališnu predstavu Nevjerojatan događaj koja je na programu danas 25. siječnja 2015.godine u 20,00 sati u kazalištu KNAP osvojili su Ana Plic Cazin i Paulina Babić. Ulaznice se podižu na blagajni kazališta KNAP danas od 19,00 sati.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr