fbpx

Robert Sever: Kolekcija Vasilisa Severova

Zagreb…

Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, koje su posebni imperativ u ovo doba proslava, kaže Robert Sever

Robert Sever– Vizuali za kolekciju “Vasilisa Severova su najspontanije što smo u djelovanju branda do sada napravili. Cijela ideja je nastala upravo kao reakcija na filtrirane, ispeglane i preuređene fotografije koje su svakodnevica na društvenim mrežama, i povratak jednostavnom i spontanom izričaju.
Fotografije su snimljene jednokratnim analognim fotoaparatom, a iza objektiva stale su muze branda Iva Marušić i Ana Stanković – fotografirajući jedna drugu. Upravo takav osobni pristup savršeno povezuje sve segmente djelovanja branda – poručuju iz brenda Robert Sever.
Nakon kolekcija “Vasilisa” i “Vasilisa Severova” i komercijalnog uspjeha obje iz brenda Robert Sever pripremili su nove vizuale koji prate treću etapu jesensko -zimske priče.
Robert Sever– Zbog interesa klijentica i odličnog komercijalnog uspjeha, kolekciju smo nadopunili s novim verzijama odjeće koje su bile prikazane na pisti. Vunene oversized veste koje su ručno pletene i izvezene, lepršave boho suknje i haljine, boho ogrtači i kaputi, kao i selekcija pletenih kapa te tople uške/ krune- sve smo to stvorili u novim materijalima i bojama. Upravo zbog potreba klijentica želimo uvijek imati ponudu zanimljivom i svježom. Nova selekcija odjeće Robert Severkoja je profinjena, ženstvena, ležerna i chic stvorena je za zimske stylinge – od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode. Izradili smo ovu kolekciju koja ženama- osim naše prepoznatljive estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična- posebno u situacijama kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni i večernji look oplemeniti nečim novim. U ovoj kolekciji koristili smo široku paletu materijala, od nježne čipke, vune, viskoze i pamuka, pa sve do mekanog baršuna i umjetnog krzna. Lepršave brušene viskoze koristimo s detaljima našivene čipke u raskošne kreacije. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, koje su posebni imperativ u ovo doba proslava – kaže Robert Sever.
U ulozi zaštitnih lica nalaze se muze Robert Sever brenda Iva Marušić kao i Ana Stanković.

Styling i grafički prijelom – Sever Velicki Studio
Fotografije – Iva Marušić i Ana Stanković

Foto: Press