fbpx

Posljednji vikend u godini rezerviran je za izvrstan program Adventa

Na Gradini…

Slijedi posljednji vikend pred najluđu noć u godini koji će biti izvrsna uvertira za čak dva dočeka Nove godine na Gradini!

vikendNakon predbožićnog vikenda i prigodnog blagdanskog programa u kojem su uživali mnogobrojni posjetitelji, slijedi posljednji vikend pred najluđu noć u godini koji će biti izvrsna uvertira za čak dva dočeka Nove godine na Gradini!
U danima pred Božić posjetitelje su izvedbom božićnih pjesama zabavili Djed Mrazovi Gradske glazbe Trsat, dok je na Badnjak posjetitelje rasplesao izvrstan Dellboys band.
Zajednica Krista Kralja Udruge Desetina iz vikendRijeke održala je prikazanje živih jaslica u kojem je sudjelovalo preko 30 kostimiranih članova. Svetu obitelj utjelovili su Paulo i Kristina Šorić te mali Timon, a drugu obitelj Hrvoje i Ivana Giorgolo sa sinovima Davidom i Rafaelom. Gradina je bila čarobna kulisa živim jaslicama, a dvije svete obitelji istovremeno su pratile scenske prizore iz Biblije – od rođenja u Betlehemu, do bijega u Egipat.
U četvrtak, 27. prosinca s početkom u 19:00 sati na Gradini nastupa Splash trio koji će izvesti domaće i strane pop, rock i funk hitove. Petak, 28. prosinca rezerviran je za Daniela Benija i Damjana Brnića u akustičnoj varijanti s dvije gitare, a nastup počinje u 19:00 sati.
U subotu, 29. prosinca u adventskom parku nastupit će Magic Rock band i posjetitelje zabaviti u ritmu bluesa i rocka, također s početkom u 19:00 sati.
Blagdanske radosti već se polako primiču kraju, a sve će kulminirati dočekom Nove godine, dok će posjetitelji Trsatske gradine u posljednjem danu u godini moći uživati u dječjem programu u podne te večernjem u kojem nastupa legendarni DJ Šošo te Splash trio. Čarolija na Trsatskoj gradini trajat će sve do 06. siječnja 2019., a Ice park na Gradini za sve ljubitelje klizanja ostat će otvoren do 13. siječnja 2019.

Foto: Press – Ivor Mažar