fbpx

Premijerno: 12. sezona Kardashians

E! kanal…

Moćna obitelj Kardashians se vratila, u novoj sezoni koja će sigurno pojačati nedvosmislenu moć K ekipe

KardashiansNajgledanija serija E! kanala, ‘U korak sa Kardašijanima‘ (Keeping Up with the Kardashians), vraća se na ekrane u 12. sezoni kad se obitelj nastavlja prilagođavati novim okolnostima. Khloé se sučeljava sa dugim procesom Lamarovog oporavka, Kourtney otvara novo poglavlje u svom životu, a Kendall pokušava naći balans između svoje uspješne karijere internacionalne manekenke i kvalitenog vremena provedenog sa obitelji. Kardashian efekat je očigledan u pop kulturi, izazivajući kulturološke rasprave na dnevnoj razini. Uprkos tomu što se njihovi životi razvijaju u različitim smjerovima, duboka povezanost obitelji i međusobna potpora nikada nisu dovedeni u pitanje. Obitelj je uvijek na prvome mjestu i to je konstanta u novoj sezoni televizijske rijaliti senzacije, Keeping Up with the Kardashians koja će imati premijeru u nedjelju 1. svibnja na E! kanalu.
Kourtney Kardashians12. sezona počinje od Khloé koja se prilagođava svojoj novoj ulozi Lamar-ovog skrbnika na njegovom putu ka oporavku. Scott daje sve od sebe kao otac i odlučuje kupiti kuću u Kalabasasu da bi bio bliži Kourtney i njihovo troje djece. U međuvremenu, Kourtney pokušava prihvatiti svoj novi život bez Scott-a kao svog partnera.
Također u potpuno novoj sezoni, dolazi kraj vremenu koje Kim i Kris provode kao cimerke dok se renovira Kimin dom. Poslije nekoliko mjeseci života u Krisinoj kući, Kim se ne osjeća dobrodošlom i ima samo jedan izbor otići i naći novo mjesto za život, iako njezina kuća još uvijek nije spremna. Kylie prati Kimine korake i “ruši internet” lansiranjem vlastite popularne linije ruževa. Kendall je na vrhuncu karijere: lansira modnu liniju sa Kylie, posjećuje različite zemlje zbog posla ali i iz zadovoljstva, snima za naslovne stranice magazina i sudjeluje na najpoznatijim modnim revijama. Ipak, uz veliki uspjeh dolazi i velika žrtva, i mora odlučiti vrijedi li sve to što radi propuštanja nezamjenljivih obiteljskih uspomena.
Keeping Up with the Kardashians produciraju Ryan Seacrest Productions i Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest je i izvršni producent u okviru Ryan Seacrest Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins i Farnaz Farjam-Chazan su zvršni producenti u Bunim/Murray. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West i Khloé Kardashian su također izvršne producentice.

Foto: Press