fbpx

Prijavite se: Brzi i žestoki traže najbržu i najspretniju damu

Zagreb…

Iako se ovaj sport uglavnom veže uz muškarce, ove godine će prvi put i dame imati priliku okušati se u vožnji, poručuju organizatori utrke Brzi i žestoki

Gorana Hunić– Iznimno mi je drago i podržavam ideju da se i ženskom dijelu populacije više približi auto moto sport. Utrka ubrzanja Brzi i Žestoki dobra je smjernica da se i ljepši spol zainteresira te da razvije ljubav prema svom limenom ljubimcu. Kao žena i kao majka u automobilizmu imam podršku prijatelja, a uz prijatelje i obitelj sve je lako – rekla je Gorana Hunić.
Do utrke ubrzanja Brzi i žestoki ostalo je još svega nekoliko dana, a ove godine su osim atraktivnih automobila i motora u središtu događanja i posjetiteljice. Prostor ispred paviljona 5 bit će rezerviran za sve dame koje će u nedjelju 4. lipnja 2017. godine od 14.00 sati imati priliku sudjelovati u ženskoj utrci i pokazati zavidnu kombinaciju brzine i spretnosti.
Brzi i žestokiUtrka koja je promijenila zagrebačku automobilističku scenu održat će se 3. i 4. lipnja na jednoj od najprometnijih cesti u Zagrebu, Aveniji Dubrovnik, ispred ulaza u Zagrebački velesajam. Iako se ovaj sport uglavnom veže uz muškarce, ove godine će se prvi put i dame imati priliku okušati u vožnji. Naime, za njih je pripremljen poseban poligon na kojem će posjetiteljice voziti i istovremeno nanositi olovku i ruž za usne. Prijaviti se mogu sve natjecateljice koje imaju vozačku, a pobjednica je ona koja u najkraćem vremenu odvozi poligon i najpreciznije nanese ruž. Najbolje će osvojiti vrijedne nagrade, a kako bi vožnja bila sigurna pobrinut će se suvozačica Gorana Hunić – jedina hrvatska rally vozačica koja je ujedno zadužena za osmišljavanje ženskog dijela programa.
Brzi i žestokiProgram Utrke ubrzanja Brzi i žestoki predviđa natjecanje vozača podijeljenih u grupe na stazi duljine četvrt milje (402 metra) te Street Style statično natjecanje vizualnog tuninga automobila, uređenja interijera i eksterijera, prostora motora, ugrađene multimedije i ukupnog dojma. Program će obogatiti i natjecanje u jačini decibela, DB – Brzi i žestoki, u kojem će se mjeriti snaga audio sustava u decibelima, a subotnji raspored uključuje i koncert splitskog glazbenika Giuliana te gledanje uživo finale Lige prvaka.
Dnevne ulaznice za Utrku ubrzanja Brzi i žestoki moći će se kupiti po cijeni od 20 kuna, a za djecu do 12 godina ulaz je slobodan. Zbog održavanja utrke, za promet će od 1. lipnja biti zatvorena jedna traka Avenije Dubrovnik na potezu od ulice Trnsko-Cimermanova pa sve do Avenije Većeslava Holjevca, a od 2. lipnja u 20 sati se zatvara i druga traka te tramvajski promet, sve do ponedjeljka 5. lipnja u 4 sata ujutro. Obilazni pravci su preko Kajzerice i Sigeta.

Foto: Press