Profokus na Danima ljepote i fitnessa
By redakcija On 7 ožu., 2018 At 11:49 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Profokus, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

 ProfokusUčilište Profokus i ove godine poziva sve zainteresirane da nam se pridruže na Danima ljepote i fitnessa 2018. koji će održati od 9. do 11. ožujka u prostorima Zagrebačkog velesajma – pozivaju iz Učilišta Profokus.
Jubilarni dvadeseti međunarodni sajam i ove će godine okupiti vodeće u vizažizmu, dizajnu noktiju i kozmetičkim tretmanima, a svi posjetitelji će u paviljonu broj 9, štandu broj 2 pored glavne pozornice imati priliku osobno se uvjeriti u raznovrsnost i kvalitetu Profokusove ponude.
U petak, 9. ožujka, u Profokusovoj organizaciji održat će se sada već tradicionalno make up natjecanje, koje svake godine bilježi sve veću posjećenost. Na ovogodišnjoj manifestaciji, čija je tema ‘Unicorn magic‘, sudionici, mladi neprofesionalni vizažisti, imat će priliku pokazati svoj talent i umijeće te osvojiti vrijedne nagrade.

Profokus

ProfokusIdućeg dana, 10. ožujka, posjetitelji će po sajamskim cijenama moći isprobati popularni threading, bezbolnu metodu odstranjivanja dlačica koncem, u okviru promocije Profokusove edukacije threading metode, koju vodi vrhunska dizajnerica obrva Petra Hursa. Tijekom sva tri dana trajanja programa vizažistice Profokusa uljepšavat će posjetitelje svojim vrsnim tehnikama šminkanja. Za dizajn noktiju pobrinut će se dizajnerica Azra Jahić, vlasnica i direktorica zastupništva za Magnetic koja će uz vrhunsko uređivanje noktiju pružati i besplatne savjete na tu temu. Za Profokuszabavu i nezaobilazne materijale za društvene mreže, posjetiteljima će u Profokusovom izložbenom prostoru na raspolaganju biti Selfie uređaj za fotografiranje i snimanje gif-ova.
– Na štandu vas očekuju i letci branda Kryolan s kojim ostvarujete 20% popusta na kupovinu u dućanu ili putem web – shopa!
Budući da su trenutno u tijeku upisi u Učilište, na Profokusovom štandu možete dobiti i sve informacije o obrazovnim programima kao i načinu upisa. Podsjećamo da ranim upisom možete ostvariti i do 20% popusta na školarinu kao i dodatne pogodnosti kod otplate školarine. Sve detalje možete doznati idući vikend na Zagrebačkom velesajmu te se uživo uvjeriti u kvalitetu naših programa, zadovoljstvo naših polaznika i pritom se dobro zabaviti. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u što većem broju! – poručuju iz Učilišta Profokus.

Profokus

Foto: Profokus

comment closed