fbpx

Prijavite se na make up natjecanje Unicorn Magic

Profokus…

Make Up natjecanje Unicorn Magic uz inspiraciju magičnog mitološkog bića jednoroga

Unicorn Magic– Prijavi se na make up natjecanje i pokaži svoju kreativnost. Tema ovogodišnjeg natjecanja je ‘Unicorn Magic‘. Neka vas inspirira – jednorog – mitološko biće čija čarolija nikad ne prestaje. Pobjednika, ali i ostale natjecatelje očekuju vrijedne nagrade – pozivaju iz Učilišta Profokus.
U sklopu Sajma Dana ljepote & fitnesa na Zagrebačkom velesajmu Učilište Profokus organizira natjecanje na koje se mogu prijaviti učenici srednjih škola, amateri i svi oni koji su spremni pokazati svoju viziju čarobnog jednoroga. Iskoristite prekrasne boje na kosi jednoroga, ljepotu na njegovom svjetlucavom tijelu ili njegovim dugačkim trepavicama. Prenesite u stvarnost pomoću šminke svoju viziju ženskog lica u čarobnim svjetlucavim bojama i zanosno velikim očima.
Ova kategorija natjecanja osmišljena je kako bi poticala sve one koji se ne bave profesionalno šminkanjem, no pokazuju svoj talent i svoju spremnost da šminkanjem postave skladnu kreativnu cijelu na licu, a inspiraciju pronađu u ovoj osebujnoj temi čarolije jednoroga.
Svi koji su zainteresirani i bave se neprofesionalnim šminkanjem mogu se prijaviti putem http://www.profokus.hr/ najkasnije do 25. veljače 2018. godine.
Fotografije moraju sadržavati prijedlog make upa na modelu i moraju biti povezane s temom ‘Unicorn magic’. Ne smiju biti obrađene u nekom od računalnih programa. Prema pristiglim prijavama, stručni žiri odabrat će finaliste koji će sudjelovati na natjecanju 09. ožujka 2018. godine.
Kako bi što bolje prikazali svoj rad, koji će ocjenjivati stručni žiri, sve dodatne informacije možete pogledati na službenim stranicama Profokus u rubrici Make up natjecanje.
Rezultate prednatjecanja, te upute o samom natjecanju kandidati će dobiti putem maila.
Svima, koji se prijave na ovo tradicionalno natjecanje koje se održava u organizaciji UČILIŠTA PROFOKUS koje izvodi verificirane programe za profesionalno osposobljavanje i usavršavanje vizažista, želimo da uspješno podjele svoju čarobnu viziju maka upa s mnogobrojnom publikom koja ih očekuje.
Natjecanje će se održati na pozornici Zagrebačkog Velesajma, u sklopu sajma ‘Dani ljepote & fitnessa 2018.’, dana 09. ožujka 2018. godine s početkom u 14.00 sati.

Foto: Press – Profokus