fbpx

Provjereno istražuje mogućnost slučaja ubojstva

Zagreb…

Ekipa emisije Provjereno istražuje – je li riječ o ubojstvu?

ProvjerenoŠezdesetdvogodišnja Ana nestala je prije devet mjeseci. ‘Provjereno‘ ekskluzivno donosi ispovijest svjedokinje koja tvrdi kako je čula vrisak, zapomaganje i vidjela dva auta kako odlaze. Ekipa emisije istražuje – je li riječ o ubojstvu?
Porazni rezultati istraživanja pokazuju kako se naši petnaestogodišnjaci ne znaju snalaziti u životu. ‘Provjereno’ postavlja pitanje kakve su reakcije i planovi vlasti te u kojoj mjeri vode brigu o ovim pitanjima. Kurikularna reforma je zaustavljena, a više novca u proračunu iduće godine će biti – za vojsku. ‘Provjereno’ detalje donosi u emisiji u četvrtak.
Pogon za proizvodnju drvenog ugljena usred naselja. Iz dimnjaka suklja crni dim, smrad je nesnosan, buka je konstantna, a susjedi očajni. ‘Provjereno detaljno istražuje kako je to moguće. Zakon takvu mogućnost naime nije predvidio i zato ga nitko ne može zaustaviti.
Ekipa ‘Provjerenog’ donosi priču o šesteročlanoj obitelji Brajković kojoj je meso luksuz, a kad kiša pada sve stvari koje im stoje u vrećicama stavljaju u sredini sobe jer ondje ne prokišnjava. Sestra Jelena, ravnateljica zagrebačkog Caritasa voljna je pomoći im, ali sve joj institucije zatvaraju vrata.

Foto: Press