fbpx

Ranko Ostojić: Nisam objektivan jer je moja supruga u radnoj skupini

#‎HrvatskaMožeBolje‬‬…

Prosvjed je podržao i bivši ministar unutarnjih poslova koji kaže da su članovi kurikularne reforme radili od jutra do mraka. Najpoznatiji profesor Toni Milun je jako emotivno doživio prosvjed, a predsjednik Nacionalnog vijeća učenika Republike Hrvatske Karlo Horvat ističe da je prosvjed dokaz da se Hrvatska budi

Ranko Ostojić– Nisam objektivan iz razloga što mi je supruga u radnoj skupini – rekao je bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić za portal Scena.hr. Na današnjem prosvjedu podrške cjelovitoj kurikularnoj reformi na Trgu bana Josipa Jelačića našao se i bivši ministar. Nije želi ništa komentirati, nego je, kako kaže, došao dati podršku prosvjedu kao i svaki drugi građanin te dodao da je očekivao da će doći veliki broj građana. Na središnjem zagrebačkom trgu je prema izjavama organizatora bilo preko 40 tisuća ljudi.
Supruga Ranka Ostojića, Ana Ostojić, profesorica je matematika i članica radne skupine.
– Moram nešto reći, znam sigurno da su radili, ono što sam ja vidio, od jutra do mraka – komentirao je Ranko Ostojić rad članova kurikularne reforme.
Toni MilunProsvjedu je prisustvovao i najpoznatiji hrvatski profesor Toni Milun kojemu su i suze potekle.
– Nisam očekivao ovoliko puno ljudi, mislio sam da će biti 10, 20 tisuća znate kako je to kod nas teško – komentirao je Toni Milun prosvjed i njegov veliki odaziv te zaključio da je prosvjed postigao svoj cilj.
– Pokazali smo koliko nas ima kojima je bitno obrazovanje – objasnio je Toni te dodao da se nada nekim pozitivnim pomacima, dakle da će se kurikuralna reforma nastaviti kako je počela.
Karlo Horvat, učenik Gimnazije Daruvar i predsjednik Nacionalnog vijeća učenika Republike Hrvatske, nije skrivao oduševljenje prosvjedom.
– Ovo je sve! Ovo je dokaz da se Hrvatska budi! – objasnio je Karlo Horvat te dodao da Hrvatska može bolje i da učenici žele razmišljati svojom glavom i biti kreativni. (Ana Dukić)

Foto: Scena.hr