fbpx

Sara Renar i SKROZ: ‘Gdje povlačiš crtu’

Ljeto u Ludensu…

Na Maloj sceni smijeha, u koprivničkom Domu mladih, odigrana je predstava ‘Od tišine do glazbe’ Teatra Erato, a ove subote možete pogledati performans Sara Renar i SKROZ-a

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Ljeto u LudensuKoprivnička je kazališna publika prošle subote pogledala predstavu ‘Od tišine do glazbe’. Predstava je izvedena kao druga na ovogodišnjem Ljetu u Ludensu u sklopu FestJazza. Ivan Đuričić i Saša Miočić tako su publici predstavili razvoj glazbe od kamenog doba do Rolling Stonesa. Konzumiranje glazbe, dobrih i loših navika, od trivijalnosti do dobrog ukusa, od uvertire do aplauza. Radi se o hrvatskoj inačici slovenske predstave Jure Ivanušića koji je s ovom predstavom gostovao prošle godine u Atriju Doma mladih.
Festival Ljeto u Ludensu se nastavlja, a publika već ove subote može pogledati performans Sare Renar i SKROZ-a ‘Gdje povlačiš crtu’ nakon čega će uslijediti koncert koprivničkog Moskaua. Početak je u 21.00 sati u Atriju Doma mladih.
Sara Renar– Gdje povlačiš crtu. Pitanje je granice na individualnom i na društvenom nivou. Na koje kompromise ne pristati? Na koje djelovanje reagirati? Postoji li uopće kriterij po kojem se taj sud može donositi? Gdje je granica skladbe? Djelovanja? Ne djelovanja? Pitanje crte je pitanje identiteta i integriteta. (…) Sami snosimo odgovornost za crte koje smo povukli i za one koje nismo. – Sara Renar.
Ulaznice za sve predstave na Ljetu u Ludensu mogu se kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu te u uredu Ludens teatra (Doma mladih/1. kat).
Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 40,00 kn.

Foto: Press