Seksi pjevačica Kristina: U Americi pripremam svoj album!
By Gordana Malašić Lazić On 15 lip., 2014 At 01:51 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Los Angeles…

Namjerno sam se željela približiti glazbenoj industriji da vidim kako se u Americi stvara glazba, kaže zgodna pjevačica

Lijepa pjevačica Kristina je već dva mjeseca u Los Angelesu.
Santa Baby– Došla sam se usavršavati kao glazbenica jer u tome uživam. Ovdje su zainteresirani za mene pa sam za njihove dvije radio postaje dala intervjue – kazala je Kristina za portal Scena.hr. A pjevačica nam je otkrila što joj je posebno zanimljivo u Las Vegasu.
– Brakovi u Las Vegasu su pravovaljani i imate 24 sata da ih raskinete. Ako se to ne učini onda ste zaista u braku! A može se vjenčati u bilo koje doba dana. Eto, ne bih to dalje komentirala – kroz smijeh je rekla pjevačica. Kristina je u Americi stekla i nova poznanstva koja su joj važna za glazbenu karijeru.
– Svjesno i namjerno sam se željela približiti glazbenoj industriji da vidim kako se ovdje stvara glazba. Stekla sam mnoga poznanstva koja ću koristiti kroz svoje stvaranje – istaknula je. Najbolji šoping, kaže, je na Beverly Hillsu i Malibuu.
– Iako sam puno više vremena provela u studijima, plesnim dvoranama nego u šopingu – dodaje. Kristina će u Americi napraviti dio svog albuma, a u Hrvatsku se vraća u rujnu.
– Sad mi već dosta. Hrvatska mi jako nedostaje tako pa jedva čekam da se vratim – rekla je lijepa Kristina. Pjevačica je javnosti postala poznata hitovima ‘Odnijela te votka’ i ‘Brzo i bezobrazno‘.

Foto: Privatni album

comment closed