fbpx

Sergej Ćetković: Hvala Zagrebu, ovo je bila fantastična večer

Zagreb…

Kantautor i glazbenik Sergej Ćetković nastupio je prvi put u zagrebačkoj Areni

– Hvala Zagrebu, ovo je bila fantastična večer i sigurno se vidimo ponovno – zahvalio se Sergej Ćetković zagrebačkoj publici nakon rasprodanog koncerta u Areni.

Sergej Ćetković

Jedan od najtraženijih glazbenika u regiji, Sergej Ćetković, spektakularan nastup u najvećoj hrvatskoj dvorani otvorio je pjesmom “Oči nikad ne stare”, a na dvoipolsatnom nastupu otpjevao je svoje najveće hitove kao presjek dvadesetogodišnje karijere. Skromni kantautor pokazao se I kao izvrstan zabavljač pa je publici pričao viceve, a često je isticao kako ga iz prvih redova prate supruga Kristina te kćeri Lola I Mila, koje su, kad se Sergej u jednom trenutku spustio među publiku, potrčale u zagrljaj.

Sergej Ćetković

Kao poseban gost na pozornici mu se pridružio zadarski pjevač Jure Brkljača, koji je sa Sergejem izveo hit “Prokleta bila”. Kako i priliči romantičnom spektaklu, pala je i prosidba. Zagrepčanin Dean Vajda zaprosio je dugogodišnju djevojku Mariju, koja je oduševljeno pristala, a potom su i zaplesali.

Sergej Ćetković

Sergej Ćetković je izvanrednim nastupom u Areni pokazao zašto je jedan od najpopularnijih izvođača u regiji, a zagrebačka publika, kako kaže, jedna je od najboljih pred kojom je nastupao.
Ovog traženog umjetnika večeras očekuje još jedan nastup I to u splitskoj Spaladium Areni.

Foto: Press – Leon Grdić