fbpx

Severina i Silente na dočeku 2016. u Dubrovniku!

Silvestrovo…

Dubrovčani i njihovi gosti u Novu godinu uplesat će sa Severinom i Silenteom

Severina– Jedinstveni trodnevni doček kakav nema nijedan drugi grad u Hrvatskoj, vrhunski program te čarobne dubrovačke zidine, savršen su spoj zahvaljujući kojem je Dubrovnik već godinama definitivno najbolji izbor za provesti najluđu noć u godini. Kako bi se nastavila tradiciju u Dubrovniku i ove godine priređen je atraktivniji doček kad će Severina nastupiti u sklopu programa u centralnom dijelu proslave u dočeku Nove 2016. godine. Program ukupno traje tri dana i obuhvaća glazbene žanrove od rocka, popa do klapskog pjevanja te će zagarantirano za sebe nešto pronaći sve generacije. Jedinstvenim ga čini i dječja Nova godina, odnosno koncert i darivanje najmlađih, kojom se rijetko koji grad osim Dubrovnika može pohvaliti – poruka je organizatora.
Doček Nove godine u Dubrovniku počinje već 30. prosinca navečer kada nastupaju domaći rock bandovi Valetudo i DaRiva, a nastavlja se dječjom Novom godinom 31. prosinca u podne.
Organizatori ni ove godine nisu zaboravili na najmlađe, pa će i njima zapjevati Severina, a čekaju ih bogati pokloni koji će im sasvim sigurno uljepšati blagdane. Na ispraćaju 2015. godine publiku će hitovima ‘zagrijati’ DJ Kameny, mnogima poznat kao bivši član grupe Colonia koji je s njima proveo dvadesetak godina. Uvertira u vrhunac večeri nastup je dubrovačke grupe Silente koja je, zahvaljujući svom jedinstvenom glazbenom stilu, u par godina postojanja uspjela privući desetke tisuće fanova i zaraditi si Porin za debitante godine.
Oko 23,15 sati mikrofon će ponovno preuzeti Severina uz čije će hitove ‘Brad Pitt’, ‘Tarapana’, ‘Djevojka sa sela’, ‘Dalmatinka’, ‘Uno momento’ i mnoge druge, Dubrovčani sasvim sigurno u 2016. godinu uplesat. Nakon njenog koncerta za mix pult ponovno će se vratiti DJ Kameny.
Prvi dan nove godine već tradicionalno će u podne nastupiti Dubrovački simfonijski orkestar koji svakog puta oduševi svojim koncertom na otvorenom, a večer je rezervirana za klape Šufit i Contra.
Novogodišnji program vodit će popularna voditeljica Darija Mikulandra i glumica Ivana Gudelj.

Novogodišnji program na Stradunu:
30. prosinca
20,00 sati – nastup bandova Valetudo i DaRiva

31. prosinca
10,00 sati – dubrovačka kolenda; nastup klape Ragusa, limene glazbe i zbora Libertas – čestitka gradonačelnika
12,00 sati – Dječja Nova godina uz nastup Severine i podjelu poklona
21,00 sat – početak večernjeg programa uz DJ Kamenog
21,45 sati – nastup grupe Silente
23,15 sati – nastup Severine
2.00 sata – DJ Kameny

1. siječnja 2016.
12.00 sati – Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra
20.30 sati – Nastup klapa Šufit i Contra

Foto: Press