Spektakularni White party obilježio vrhunac ljetne sezone
By redakcija On 6 kol., 2019 At 08:39 AM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Makarska…

Bijela čarolija – White party oduševio brojne goste

White partyBijela čarolija proteklog je vikenda zavladala makarskom rivijerom. Spektakularni White party oduševio je brojne goste iz svih krajeva svijeta koji su do ranih jutarnjih sati uživali u jednoj od najprepoznatljivijih svjetskih zabava. Raskošni anđeoski kostimi, senzualni plesni pokreti i akrobatske vještine iskusnih performera izvrsno su se uklopili u pomno uređen i do posljednjeg mjesta ispunjen klub u Makarskoj koji je svojom čarobnom White partybjelinom naprosto ostavio bez daha.
Brojni Hrvati ali i turisti iz cijelog svijeta ovog su ljeta redoviti gosti Makarane, a njihova lijepa iskustva, pohvale na društvenim mrežama i najave ponovnog dolaska još jedna su potvrda i veliko priznanje kvalitete i vrhunske usluge ove makarske ljepotice.
Klub se prostire na nekoliko stotina metara kvadratnih, a svojim uređenjem izvrsno se uklapa u okolni prostor tik uz Jadransko more. Prekrasan prostor koji krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, vrhunski glazbeno program, scenski nastupi umjetnika raznih plesnih disciplina te očaravajuća produkcija po najmodernijim svjetskim trendovima obećaju još brojne nezaboravne trenutke koji će nas oduševljavati sve do kraja ljeta.

Foto: Press – Gitz Production

comment closed