Alma i Amar Bukvić blagdane će provesti u Stockholmu

Ekskluzivno…

Buduća majka veseli se odmoru

Alma Vukičević Bukvić– Božićne i novogodišnje blagdane ćemo provesti u Stockholmu. Ja volim tople zemlje, dok  je Amar više pobornik hladnijih zemalja. Kako smo ljeto proveli na 42°C, sad je na red došla neka hladnija destinacija. No veselim se jer ćemo pobliže upoznatu njihovu kulturnu ponudu, ali i dizajn kojeg sam veliki pobornik – otkrila je lijepa Alma Vukičević Bukvić za portal Scena.hr na predstavljanju ekskluzivnih modela u Krie showroomu. Alma i glumac Amar Bukvić uskoro će postati roditelji malenog dječaka. PR stručnjakinja je u sedmom mjesecu trudnoće i kaže kako uživa u svakom trenutku. Almi u trudnoći odgovara vrlo lagana hrana, bez intenzivnih mirisa i okusa. U nedavnom razgovoru za portal Scena.hr Alma je pohvalila i svoju svekrvu.
– Od trenutka kad je saznala za trudnoću još više me razmazila, pa mi često na posao dostavi i fino kuhano jelo. I kolege na poslu me također paze, moram priznati. Tako da sad više nisam samo Amarova ljubimica. Kažu da je to period u životu kad te svi zaista razmaze – ispričala je trudnica. Ipak hvali i supruga.
– A Amar je najbolji suprug na svijetu – istaknula je. Alma i Amar vjenčali su se u lipnju, a onda su tri tjedna proveli na medenom mjesecu u Tajlandu, Maleziji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
– Imali smo predivnu 2014. godinu, želim nam takvu i 2015. godinu – naglasila je buduća majka.

Foto: Scena.hr