fbpx

Stjepan Hauser i Luka Šulić nastupili u čast Pavarottiju

Verona…

Uz naše slavne violončeliste, na koncertu povodom desete obljetnice Pavarottijeve smrti, nastupili su i Zucchero, Eros Ramazzotti, Placido Domingo, José Carreras, Il Volo i mnogi drugi

Stjepan Hauser, Luka Šulić

Stjepan Hauser, Luka Šulić– O Pavarottiju uvijek pričamo samo sve najbolje jer je uistinu najveći, bila nam je čast svirati “O Sole Mio” i “La donna è mobile”. Sudeći po pljesku i publika je bila oduševljena. S nekim od okupljenih glazbenika se već dobro znamo, primjerice Zuccherom i uvijek je zadovoljstvo biti u društvu ovako sjajnih glazbenika – poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser koji već sutra nastupaju u Rimu na ‘Celebriti fight Night’.

Stjepan Hauser, Domingo
Izvedbama skladbi ‘La donna è mobile’ i ‘O Sole Mio’, Luka Šulić i Stjepan Hauser oduševili su krcatu Arenu u Veroni i time odali počast slavnom Lucianu Pavarottiju, jednom od najznačajnijih tenora.

Stjepan Hauser, Carreras
Uz naše slavne violončeliste, na koncertu povodom desete obljetnice Pavarottijeve smrti, nastupili su i Zucchero, Eros Ramazzotti, Placido Domingo, José Carreras, Il Volo i mnogi drugi.

Stjepan Hauser, Luka Šulić, Eros Ramazzotti
Ovaj svečani event je zabilježen i TV prijenosom na RAI 1 pa ga je uz 12 000 sretnika u jednom od najljepših amfiteatara gledalo ukupno oko 5 milijuna gledatelja.

Stjepan Hauser, Luka Šulić, Alessandro Del Piero
Među gostima u publici je bio i slavni talijanski nogometaš Alessandro Del Piero, a pošto su Luka i Stjepan veliki fanovi nogometa, i s njim su se družili nakon koncerta.

Foto: Press