Supertalent: Od balansera s biciklom na nosu, tamburaša s hip-hop bećarcem…
Piše: redakcija On 28 svi., 2016 At 01:41 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

SupertalentDeset novih, uzbudljivih i fascinantnih točaka očekuje gledatelje Nove TV i ove nedjelje u petoj polufinalnoj emisiji uživo showa Supertalent. Još samo dvije emisije nas dijeli od velikog finala, a tko će se pridružiti već poznatoj osmorki finalista, ostaje nam vidjeti.
Kako to zvuči kad se u bećarac ubace elementi hip-hopa, dočarat će tamburaški sastav Slavonska duša koji su se na hip-hop bećarac odlučili upravo na sugestiju Marija Petrekovića. Boje Slavonije ove nedjelje branit će i pedesetsedmogodišnji Miomir Miljatović koji ima nevjerojatnu sposobnost balansiranja predmetima. Ne priprema se posebno za nastup jer kaže – to je talent, ne treba ga uvježbavati ili trenirati. Iz Čepina dolazi Filip Koncoš koji će nastupiti s pjesmom Johnnyja Casha – Wayfaring Stranger. Dvojica braće Matej i Danijel Švec, odnosno Street Brothers, kažu kako jedva čekaju da se riješe adrenalina koji su nakupili u sebi. Njihova koreografija zove se ‘Powerful epic’, a smišljali su je tjedan dana.
Dvanaestogodišnja Nika Pastuović nastupit će s pjesmom ‘Caruso’ koju zajedno s Pavarottijem pjeva Lara Fabian, njezina omiljena pjevačica. ‘Jokerov posljednji smijeh’ naziv je koreografije Plesne skupina Clique iz Splita čiji će deset najboljih plesača stati na binu Supertalenta. Nestrpljivo čeka nedjelju Plesna skupina Clique kao i Mia Petković, sedamnaestogodišnja učenica iz Pule koja se plesom intenzivno bavi sedam godina, počela je trenirati balet, no prevagnula je strast prema urbanim plesovima. Za polufinalne Mia najavljuje vrlo emotivan nastup. Nakon što je oduševio žiri nevjerojatnom lakoćom i brzinom slaganja Rubikove kocke, maleni Luka Pirić ove nedjelje pokazat će da može još bolje od toga, a hoće li uspjeti točno složiti čak šest kocki, ostaje nam za vidjeti.
‘Adrenalinski šok’ priuštit će nam Tomy Mihičinac. U svijet iluzije gledatelje odvesti Aryan iluzionist koji kaže da je 99 posto spreman, ali – rođen spreman!
Tko će ove nedjelje zagospodariti pozornicom i proći u finale, ne propustite doznati od 20,00 sati u showu Supertalent na Novoj TV!

Foto: Press

comment closed