fbpx

U subotu 12. veljače zadnja glazbena emisija A strana!

A strana – u počast glazbi koju volimo i pamtimo!

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu, 12. veljače 2022. godine u 20.10 na svom Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) emitira zadnju epizodu 4. sezone publici omiljene glazbene emisije A strane.

A strana

– U posljednjoj emisiji ove sezone A strane prisjetili smo se slogana kojim je sve i počelo: tulum je subotom kod nas, pjevamo i sviramo ono što volimo, ono što pamtimo!

I zato uživajte u emisiji, uživajte u dvostrukom albumu za sjećanje koji je za vas pripremila A i B strana: dio pjesama izabrali su vjerni pratitelji emisije na Facebookovoj stranici B strana, glasajući za svoje najdraže pjesme, a drugi dio pjesama izabrala je A strana – mladi pjevači koji su poželjeli gledateljima darovati izvedbe sebi dragih pjesama.

Massimo

Posljednja “A strana” bila je prilika da se mladi pjevači prisjete kako je bilo živjeti zajedno ovih pet godina, pripremati se za 36 emisija, te sate i sate provoditi zajedno.

A strana

Prijateljstva su obilježila sudjelovanje mladih pjevača u glazbenoj emisiji A strana, a i naši gosti prisjetili su se glazbenih suradnji. Pero Galić ponovno je razveselio Daniela Juriševića, Nina Badrić je s Filipom Rudanom i Vjekom Ključarićem otpjevala hit Dine Dvornika, a Massimo je svoju dirljivu izvedbu posvetio Akiju Rahimovskom…

Prvi put u A strani čuli smo i hit “Bijelog dugmeta” u izvedbi Željka Bebeka, omiljeni bend mlade publike “Silente”, te klapu Iskon koja nas je podsjetila na najljepše Oliverove pjesme! Itekoliko dobrih razloga da ovu subotu budemo zajedno! – poručuju s HRT-a.

Foto: Press – Dario Njavro / HRT